„Cześć, psorko” Małgorzata Lisińska to książka z dużą dawką humoru.
Pióro autorki jest mi znane i tym razem nie zawiodłam się. Książka napisana z humorem i ciekawymi dialogami. Od pierwszego rozdziału wciąga i trudno się od niej oderwać.
Nauczycielka i policjant. Zjazd absolwentów, na którym dobra zabawa przerodzi się w komedie romantyczno – kryminalną. Jak nauczycielka z liceum poradzi sobie z byłym uczniem, który jest teraz policjantem? I to on ma prowadzić sprawę o morderstwo.
I co zaciekawiłam was?
Kochani ta książka to kolejna komedia, od której nie można się oderwać. A do tego wątek kryminalny. No bomba. Już dawno się tak nie uśmiałam, czytając książkę.
Ewa jest nauczycielką liceum. Dawid to były uczeń Ewy i przyjeżdża na zjazd absolwencki. Kiedy spotyka swoją byłą nauczycielkę, w której od zawsze się kochał tama puszcza. Pragnie jej i nie podda się aż nie zdobędzie kobiety.
Różnica wieku, kiedy to kobieta jest starsza no muszę przyznać, że świetnie wykreowana bohaterka. Taka opanowana i profesjonalna. Za to Dawid młody uczeń jest obłędnie seksowny i powinien być zakazany.
Serdecznie polecam wam sięgnąć po ten tytuł. To książka, po której uśmiech pojawi się na waszej twarzy.
Wydawnictwo: Melissa Darwood
Data wydania: 2023-12-06
zaczytanamama86
Namiętność, niebezpieczeństwo, niewierność… Niedaleka przyszłość i grupa ambitnych, pełnych emocji młodych ludzi, gotowych, by zmienić świat. I...
Yasa i Sodi desperacko poszukują sposobu na przebudzenie zawieszonej pomiędzy życiem a śmiercią Likal. Jej ciało pozostaje bezpieczne w smoczym królestwie...