Okładka książki - Czterech Ojców River Conway

Czterech Ojców River Conway

Tom 1 cyklu Czterech Ojców River Conway

„Czterech ojców River Conway” – Milena Grabowska

River ma czterech ojców – Logan, Vincent, Ray i Isaak. Choć ten pierwszy to jej biologiczny ojciec, ale resztę z nich traktuje na równi z nim. To właśnie całą czwórką odbierali mała River z domu dziecka, gdy została porzucona przez matkę. Każdy przyłożył się do wychowania dziewczyny jak umiał najlepiej. I choć uwielbia chodzić w dresach i trampach, nie ma długich włosów, jest wygadana i pyskata to dla swojej rodziny byłaby w stanie wskoczyć w ogień i walczyć jak lwica.

I choć każdy z ojców jest inny, każdy ma inny charakter, to i tak River każdego kocha po równo. Logan jest jej przystanią, taki który zawsze ma otwarte ramiona i ukołysze, Vincent to stanowczy typ, Isaak jest tym najzabawniejszym natomiast Ray to ten miły, sympatyczny gość.

River zaczyna naukę w liceum. Choć wiadomo, że jest żywiołowa, nie sądziła, że po apelu wyląduje w gabinecie dyrektora szkoły. Ma temperament, ale dodatkowo posłała ucznia do pielęgniarki. Oczywiście nie taki był jej zamiar. River jest osobą, która nie potrafi okazywać swoich uczuć, bądź robi to w bardzo dziwny sposób. Ale zawsze wychodzi obronną ręką.

Nastolatka przezywa swoje pierwsze zauroczenie. Chłopakiem, do którego zaczyna wzdychać River jest jej wróg Russel. Czy chłopak będzie w stanie sprostać wymaganiom i dziwnemu zachowaniu dziewczyny? Czy będzie szansa na wielką, słodką miłość?

Pokochałam River za bycie sobą. Nie udawała, że jest kimś innym. I choć nie potrafiła się pogodzić, z tym, że zostawiła ją matka, ojcowie sprawili wszystko aby ta dziewczyna czuła się kochana i zaopiekowania. I choć przychodziły chwile załamania, to jednak nigdy nie dała się wciągnąć w czarną otchłań. Dużo w niej zdeterminowania i zaparcia. Wie co w życiu jest dla niej dobre, a od czego trzymać się z dala.

Autorka ma lekkie pióro. I choć historia była zabawna, bardzo wciągająca, to jednak sprawia, że przychodzi moment przystani, w której musimy pomyśleć, co jest dla niej odpowiednie? Pani Milena Grabowska pokazała, że ojcowie również są w stanie w stu procentach oddać się swojemu dziecku i uchylić im nieba aby te były szczęśliwe.

Informacje dodatkowe o Czterech Ojców River Conway :

Kup książkę Czterech Ojców River Conway

Parker
Milena Grabowska0
Okładka ksiązki - Parker

Jeśli nie wiesz komu możesz zaufać… Ufaj tylko sobie. Mia Davies to dziewczyna, która żyje przeszłością od momentu, gdy kilka lat temu jej rodzice...

Czterech Ojców River Conway 3
Milena Grabowska0
Okładka ksiązki - Czterech Ojców River Conway 3

Dorastanie nie jest takie trudne, kiedy ma się czterech wspaniałych ojców   River Conway definitywnie dorasta, czego choćby dobitnie dowodzą włosy sięgające...