Okładka książki - Dama i kochanka

Dama i kochanka

Tytuł: Dama i kochanka

Autor: Monika Liga

Wydawnictwo: Akurat

Dziękuję za możliwość udziału w bt.

Dziękuję za prezenty i świetną zabawę

" Czy zaaranżowane małżeństwo może okazać się receptą na szczęście ? "

Autorka oddaje z ręce czytelnika książkę pełną pożądania, intryg, sekretów i miłości

Czytając ją dzisiaj ma się wrażenie, że Monika przewiduje poniekąd przyszłość. Oby nie 🤯

Akcja dzieje się w okresie międzywojennym. Początkowo przeszkadzał mi język, zbyt długie opisy, momentami zawiła historia. Z czasem, odkrywając kartę po kartce, wszystko doskonale się łączy ❤️

Marlena młoda dziewczyna wychowana z klasztorze dostaje szansę na inną przyszłość. Zostaje wybrana przez Lutwikę na żonę swojego syna.

Skupulatne przygotowanie do tej roli, dokładny plan który jest realizowany krok po kroku. Jednak kobieta nie jest w stanie przewidzieć wszystkiego. Każdy z nas ma gdzieś tam zapisaną swoją drogę i na to wpływu nie mamy. Tak właśnie było w przypadku tej historii.

Wiemy, że będzie kolejna część i ja na pewno po nią sięgnę. Z czystej ciekawości co będzie dalej. Miałam nadzieję na inne zakończenie. Na połączenie Marleny z Tomaszem, liczę na zaskoczenie w kolejnej części ❤️

Ig mama.czytelniczka

Informacje dodatkowe o Dama i kochanka:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-02-16
ISBN: 9788328720459
Dodał/a opinię: mamaczytelniczka

Tagi: Romans erotyczny bóg

Zobacz opinie o książce Dama i kochanka

Kup książkę Dama i kochanka

Psychol. Spirala zła
Monika Liga0
Okładka ksiązki - Psychol. Spirala zła

Psychol - Spirala zła" to kontynuacja losów Piotra i Marty, którzy pomimo rozstania nie potrafią o sobie zapomnieć. Jednocześnie próbują wrócić do życia...

Zakazana
Monika Liga0
Okładka ksiązki - Zakazana

Markowi pękło serce, gdy Beata, jego pierwsza miłość porzuciła go, znikając z jego życia. Poukładał sobie świat i był pewien, że nic nie naruszy fundamentów...