Okładka książki - Delightful Sins

Delightful Sins

Tom 3 cyklu North Shore

"Nie­ustan­ne uspra­wie­dli­wia­nie się jest nu­żą­ce. Całe życie muszę udo­wad­niać, że nie je­stem cwaną kłam­czu­chą. To tak, jakby niebo mu­sia­ło udo­wad­niać, że ma być błę­kit­ne w desz­czo­wy dzień. Nikt nie ma cier­pli­wo­ści, aby cze­kać i się prze­ko­nać. Wie­rzą tylko w to, co mają przed ocza­mi. Kogo ob­cho­dzi, co kryje się za fa­sa­dą, skoro od razu można zna­leźć powód, aby kogoś nie­na­wi­dzić".

"North Shore jak ni­cze­go in­ne­go uczy nas prze­trwa­nia, a ja nie chcia­łam umie­rać. Teraz wró­cił, aby mnie zabić".

Dwóch przyrodnich braci i ona jedna... wiecie co to znaczy prawda? 😎🔥😈
O cyklu North Shore na pewno nie można powiedzieć, że jest nudny. Choć każdy z tomów utrzymany jest w podobnym klimacie wojny gangów, napaści oraz przestępstw to zdecydowanie autorka potrafi do każdej książki wprowadzić coś zaskakującego czego po książce byśmy się początkowo nie spodziewali. W "Delightful Sins" nie było inaczej. Mamy tu dwóch przyrodnich braci, przy czym jeden z nich jest kon­tro­lu­ją­cym ma­ni­pu­lan­tem, natomiast drugi jest sza­lo­nym mor­der­cą. Jeden uwielbia kiedy się go o coś błaga, drugi zaś uwielbia upokarzać. I choć El­liot oraz Ethan zdecydowanie różnią się od siebie to miałam nieodparte wrażenie, że tworzą nie tylko niezawodny duet ale w 100 % wzajemnie się uzupełniają. Jeżeli zaś chodzi o Jade... zdecydowanie jest to wybuchowy typ bohaterki, który potrafi namieszać w życiach, głowach oraz planach. W "Delightful Sins" widzimy jak musi mierzyć się nie tylko z błędami przeszłości i łatką zdrajczyni ale także ze skrzętnie skrywanym sekretem o którym nikt nie wie i którego nikt nie powinien odkryć w innym razie jej życie stanie się mocno zagrożone. Relację tej trójki nazwałabym dość burzliwą i skomplikowaną, jednak z czasem widać jak uczą się ze sobą rozmawiać a co za tym idzie odkrywają swoje najskrytsze pragnienia i potrzeby. I tak. Mówię to wprost będzie tu kilka scen mocno €rotycz¥ch, w których będą ze sobą eksperymentować i niekoniecznie każdemu czytelnikowi może to odpowiadać. Będą badać zarówno wspólnie jak i indywidualnie swoje granice, przesuwając je do granic możliwości. Autorka na samym początku książki zawarła ostrzeżenie na, które zdecydowanie warto zwrócić uwagę o mogących się pojawić wzmiankach takich jak m.in po­rwa­nia, mor­der­stwa, tor­tu­ry, szan­taż, ma­ni­pu­la­cja i kon­tro­la, skraj­nie tok­sycz­na za­zdrość, prze­moc po­li­cyj­na, na­paść sek­su­al­na a bo­ha­te­ro­wie są tok­sycz­ni, więc nie oczekujcie tu przykładów zdrowych relacji a także cukierków i jednorożców.

Jeżeli jednak lubicie intensywne, pikantne, mroczne romanse, których fabuły wybiegają poza wszelkie szablony (poza pikantną relacją i scenami 18+ oraz gangowymi porachunkami, znajdziecie tu również scenę wyścigu czy napad na bank) to ta książka będzie zdecydowanie dla Was 🔥😈🖤💚

Informacje dodatkowe o Delightful Sins:

Wydawnictwo: NieZwykłe