Okładka książki - Down Shift. Bez hamulców

Down Shift. Bez hamulców

Getty i Zander to przypadkowi ludzie, którzy zostają swoimi współlokatorami przez przypadek. Czy wytrwają pod wspólnym dachem? Czy los im będzie w końcu sprzyjał?

Bezsilni, ale też silni,

Odważni, ale również strachliwi,

Zadziorni, a także spokojni,

Zranieni, lecz najbardziej szczęśliwi, choć uciekają przed demonami minionej chwili.

Według mnie historia ta wywołuje rollercoaster emocjonalny, gdyż emocje zmieniają się tutaj z zawrotną prędkością. Co chwilę przechodzimy ze szczęścia do złości i na odwrót, co odczuwamy na własnej skórze.

Historia ta pokazuje jak wiele w życiu można przejść. Idealnie ukazuje jak przeszłość może w każdej chwili zapukać do naszych drzwi i o sobie przypomnieć, w najmniej spodziewanym momencie.

Moim zdaniem jest to książka rewelacyjna, gdyż pokazuje, że życie nie jest proste i nigdy nie będzie. Powieść tą powinien przeczytać każdy, a przede wszystkim Ci, którzy nie boją się powrotów do przeszłości. Książkę polecam również osobą, które czytały poprzednie tomy, gdyż tym będą najbardziej zachwyceni.

Informacje dodatkowe o Down Shift. Bez hamulców:

Wydawnictwo: Helion
Data wydania: 2017-08-17
Tytuł oryginału: Down Shift
Tłumaczenie: Grzegorz Rejs
Dodał/a opinię: Andżelika Arendarska

Zobacz opinie o książce Down Shift. Bez hamulców

Kup książkę Down Shift. Bez hamulców

Raced. Ścigany uczuciem
K. Bromberg0
Okładka ksiązki - Raced. Ścigany uczuciem

Książka, którą trzymasz w dłoni, jest ekscytującym dopełnieniem trylogii Driven pióra K. Bromberg. Trylogii, która nie jest po prostu...

Aced. Uwikłani
K. Bromberg0
Okładka ksiązki - Aced. Uwikłani

Driven, Fueled, Crashed, Raced. Rylee i Colton żyją długo i szczęśliwie... Stop. Życie to nie bajka. Zawsze przynosi jakieś niespodzianki. Minęło sześć...