Okładka książki - Dwoje nad przepaścią

Dwoje nad przepaścią

🧭„DWOJE NAD PRZEPAŚCIĄ” to cudowna historia bohaterów,którzy spotykając się mają szansę nie tylko ocieplić wizerunek,zgodzić się na pomysł przyjaciółki,ale przede wszystkim stanąć twarzą w twarz z demonami przeszłości o których ciężko zapomnieć.Skazani na siebie walczą ze swoimi lękami,słabościami i niechęcią spowodowaną przez zły wybór. Szczere rozmowy udowadniają,że nie warto oceniać kogoś,dopóki nie pozna się kogoś i nie usłyszy prawdy.

🧭Powieść zabiera nas na survivalową przygodę niosącą wiele niespodziewanych momentów,które są zagrożeniem dla życia.Obopólna pomoc daje szansę,aby przetrwać i pokonać niechęć,która była początkową niechęcią do siebie.

🧭Historia jest niezwykle emocjonującą opowieścią o młodych osobach,którzy potrafili się otworzyć dopiero,gdy musieli zacząć sobie ufać,by przetrwać i dojść do celu.To umożliwiło poznanie siebie,swoich tajemnic oraz zrozumienia cierpienia skrawającego głęboko w sobie.

🧭Jestem oczarowana i zachwycona tą powieścią,która zafundowała mi moc emocji i chwil przyprawiających szybsze bicie serca.
🧭Ogromnie polecam📖

Informacje dodatkowe o Dwoje nad przepaścią:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-02-11
Tytuł oryginału: Wandering Wild
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Relating to adolescence / teenage years Interest age: from c 16 years

Zobacz opinie o książce Dwoje nad przepaścią

Kup książkę Dwoje nad przepaścią

Wrzask
Lynette Noni0
Okładka ksiązki - Wrzask

Po ucieczce z Lengardu - podziemnego ośrodka rządowego - Alyssa Scott zna już swój dar. Jest Mówiącą. Jest Kreatorką, a nie - potworem. Jednak w laboratorium...

The Prison Healer. Złota klatka
Lynette Noni0
Okładka ksiązki - The Prison Healer. Złota klatka

,,Lynette Noni to mistrzyni opowieści. Must read dla wszystkich, którzy kochają fantasy!" Sarah J. Maas   Mroczny i zagadkowy drugi tom trylogii ,,The...