Okładka książki - Dziennik Youtubera. Nie ma lekko

Dziennik Youtubera. Nie ma lekko

Davy nadal prowadzi swój kanał i pragnie stać się sławnym. Niestety na razie sławę zyskała jego siostra. Jednak chłopiec nie zamierza się poddać, a Coming Conie może się okazać dla niego wielką szansą. Czy tak będzie? Co wymyśli, aby zdobyć fanów? Co stanie się podczas jego pobytu na Coming Conie?

Za nami trzeci tom serii, która obecnie stała się ulubioną mojego syna. Oczekiwania miał nie małe (no w końcu nie można mało oczekiwać, jeśli coś jest dla nas hitem), a tom trzeci spełnił je w całości.

W książce znajdziemy historię o pasji, spełnianiu marzeń, ale też ciężkiej pracy, jaką w to trzeba włożyć, o codzienności, problemach, smutkach i radościach. Czyta się dość szybko, momentami jest dość zabawna.

Rysunki w książce według nas są ciekawe, przyciągają wzrok, a także umilają czytanie.

Głównym bohaterem jest sympatyczny chłopiec. To postać dość realistyczna, z którą dziecko może się utożsamiać.

„Dziennik Youtubera. Nie ma lekko. Sezon 3” to według syna świetna książka. Z przyjemnością polecamy.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Kup książkę Dziennik Youtubera. Nie ma lekko

Dziennik Youtubera. Nie ma sprawy
Marcus Emerson0
Okładka ksiązki - Dziennik Youtubera. Nie ma sprawy

Cześć, oto JA, Davy Spencer! Rozkręcamy imprezę? Jesteście gotowi na kolejną dawkę pożywnych treści dla waszych gałek ocznych? NIE MA SPRAWY!Trzymajcie...

Dziennik Youtubera. Nie ma innej opcji
Marcus Emerson0
Okładka ksiązki - Dziennik Youtubera. Nie ma innej opcji

Kolejny sezon przygód Davy'ego Spencera nie obniża lotów i nie zwalnia tempa. Nasza prawie-supergwiazda internetu wpadła na kolejny genialny pomysł. Ma...