Cztery przyjaciółki, wypadek samochodowy, ocalała tylko jedna z nich – Olivia Rutherford. Co dziwniejsze po pozostałych dziewczynach ślad zaginął. Dziennikarka Jenna Halliday przyjeżdża po dwudziestu latach do Wiltshire, aby opisać to co się wydarzyło. Po jakimś czasie Jenna zaczyna dostawać pogróżki. Czy uda się wyjaśnić co się tak naprawdę wydarzyło dwadzieścia lat temu i co się stało z dziewczynami, które zaginęły?
Najnowsza książka Claire Douglas to idealny thriller psychologiczny, który skrywa wiele mrocznych sekretów. Każda postać ma tu jakieś znaczenie.
Od tej książki ciężko się oderwać. Ja ją pochłonęłam i czytałam z zapartym tchem.
Zakończenie bardzo mnie zaskoczyło.
Polecam
Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2023-08-16
Tytuł oryginału: The Girls Who Disappeared
monikaswiatek
Na czas pobytu tutaj wynajęłam leśną chatkę, która na zdjęciach zamieszczonych w internecie wyglądała na ładną i współcześnie urządzoną.
Emilia Ward to zwyczajna kobieta mieszkająca w podmiejskiej części Londynu wraz z mężem i dwójką dzieci - nastolatką z pierwszego małżeństwa i kilkuletnim...
BESTSELLER ,,SUNDAY TIMES". Tasha zawsze pozostawała w cieniu swojej starszej siostry, Alice. Kiedy Alice zdaje sobie sprawę, że Tasha ma problemy...
Nie lubię go. Jest zbyt pewny siebie, arogancki w ten pozbawiony godności nieprzyjemny sposób. Odrywam wzrok od wyświetlacza i chwytam jego spojrzenie. Wpatruje się we mnie z wyraźną niechęcią, co na chwilę zbija mnie z tropu.