Okładka książki - Fire of Loss

Fire of Loss

Tom 2 cyklu Heart Fire

🔥 II tom serii Heart Fire to kontynuacja losów Riley i Brandona.
📖Po śmierci matki Riley w jej życiu zapanował chaos.Brandon pragnie odzyskać dziewczynę.Niestety jej wyjazd z Anselem do Francji niszczy jego plany.Czy los da szanse Riley i Brandonowi na wspólną przyszłość?

„Kłamstwa,którymi byłam karmiona od zawsze,wychodziły na jaw każdego dnia.Zamrugałam kilkukrotnie i zastanawiałam się,czy przypadkiem to nie przez alkohol miałam omamy”

🔥 Finał historii bohaterów jest ogromnym zaskoczeniem oraz pełnym zawrotnej akcji wydarzeniom.Riley-krok po kroku,odkrywa całą prawdę,którą zatajali przed nią najbliżsi…

❤🔥Książka przedstawia obraz nastolatki,która w swoim życiu przeżywa istne piekło.Używki,samotność oraz kłamstwa stają się początkiem fascynującej kontynuacji historii.Postacie drugoplanowe wnoszą do lektury wiele-pojawiają się i znikają.Przez to jest dynamicznie i nieprzewidywalnie.

❤🔥W pewnym momencie miałam ochotę potrząsnąć bohaterką,by jeszcze głębiej nie wpadała w otchłań zła.Niestety brak prawdomównych i szczerych osób w jej otoczeniu jej w tym nie pomaga.Sprawia to,że złe decyzje niosą ze sobą konsekwencje trudne do rozwiązania.

❤🔥Relacja Riley i Brandona jest niesamowicie zagmatwana.Popełniają błędy raniąc siebie doszczętnie.Przed to otrzymujemy niezliczoną dawkę emocji.

🔥Zakończenie historii bohaterów powoduje szok i niedowierzanie🥺Do chwili obecnej mam mętlik w głowie wszystkimi odkrytymi kartami z prawdą.
Nic w tej powieści nie jest pewne i oczywiste!!!

❤🔥 „Fire of loss” jest książką,która na długo zostanie w waszej pamięci.Pokazuje,że życie przynosi nie tylko szczęśliwe chwile,ale również te,które łamią serce na drobne kawałki.
Polecam każdemu,który chce poznać historie pełną tajemnic i zawrotnej akcji🔥

Informacje dodatkowe o Fire of Loss:

Kup książkę Fire of Loss

Love is Burning
Roksana Majcher0
Okładka ksiązki - Love is Burning

Siedemnastoletnia Riley Miller w krótkim czasie zaczyna rozumieć, że wszystko, co ją otacza, jest kłamstwem. Każdy z jej świata wydaje się mieć jakieś...