Okładka książki - Flowers

Flowers

Kamil i Viola spotykają się zupełnie przypadkowo. Nic o sobie nie wiedzą jednak od pierwszej chwili coś ich do siebie mocno przyciąga. I gdy myślą, że już nigdy się nie spotkają los śmieje im sie w twarz. Kamil
został zatrudniony w firmie despotycznego męża Violi i ma poprowadzić jego osobiste sprawy. Dalszy ciąg wydarzeń jest bardzo dynamiczny. Ciągle się coś dzieję, autorka porusza wiele ważnych i trudnych tematów. Tajemnice i traumy z przeszłości nieustannie dają o sobie znać. Na końcu autorka rzuca prawdziwa bombę.
Jeśli chodzi o bohaterów to najbardziej polubiłam mamę Kamila, uważam że jest to ciekawa postać nadająca barw całości. Książka jest bardzo emocjonalna i wzruszająca, czyta się ją naprawdę szybko. Styl autorki lekki, stara sie przekazać czytelnikowi jak najwięcej uczuć targających bohaterami. Uważam że idealnie nadaję sie na wakacyjną lekturę.
Niestety ja nie potrafiłam wciągnąć się w tę historię. Nie poczułam się zaintrygowana. Viola byla dla mnie zbyt naiwana i pewnych jej zachowań nie potrafię wytłumaczyć.
Pomimo tego polecam jesli lubisz takie historię myślę że Flowers może okazać się fajną odskocznią. 8/10

Informacje dodatkowe o Flowers:

Kup książkę Flowers

Smak dubajskiej czekolady
Krystyna Mirek0
Okładka ksiązki - Smak dubajskiej czekolady

Co może się wydarzyć w pociągu? Zaskakująco dużo - zwłaszcza jeśli w kieszeni masz dubajską czekoladę, a naprzeciwko siada... twój były mąż. Hania i...

Jabłoniowy Sad (Tom 2). Rodzinne sekrety
Krystyna Mirek0
Okładka ksiązki - Jabłoniowy Sad (Tom 2). Rodzinne sekrety

Otoczony jabłoniowym sadem dom rodziny Zagórskich znajduje się w niebezpieczeństwie. Kłopoty finansowe zmuszą Jana seniora rodu i właściciela księgarni...