Okładka książki - Gangsterzy. Nowe Zasady

Gangsterzy. Nowe Zasady

Tom 3 cyklu Gangsterzy

Jak pewnie pamiętacie zakończenie II tomu serii GANGSTERZY autorka zostawiła w takim momencie że miało się ochotę walnąć książką o ścianę a autorkę @karina_hiddenstorm po prostu udusić w III tomie dowiemy sie co było dalej.
Ewa i Ryan to iście wybuchowa mieszanka. Ewa to dziewczyna w gorącej wodzie kąpana o czym nie raz już się przekonaliśmy, że szybciej coś powie niż pomyśli też już wiemy, więc aż chce się zanucić pod nosem "nie zmienia się nic" ale się zmieni i to sporo. Zwłaszcza między dwójką głównych bohaterów. Jak namiesza w tym wszystkim ojciec Evy i do czego jest zdolny też się przekonamy, a może nie tak do końca?
Co Wam napisze to Wam napisze ale, autorka znowu nie zawiodła, w tej części tyle się dzieje, że sama nie zauważyłam jak palce przekładały kolejne strony. Nie odłożycie jej Mrok, bezsilność, mnóstwo niebezpieczeństwa i adrenaliny a w tym wszystkim ta dwójka, niby tak różna od siebie a tak podobna. A końcówka? Taka w stylu autorki serio.... Ale musicie się przekonać sami.
Nie sposób nie wspomnieć też oczywiście o
wstępie - jak ktoś nie czytał to mamy streszczenie dwóch poprzednich tomów ale czytajcie, warto
OKŁADKAAAA jest piękna, ma piękne wtłoczenia i będziecie ja miziać przez całą lekturę Przynajmniej ja tak miałam

Informacje dodatkowe o Gangsterzy. Nowe Zasady :

Kup książkę Gangsterzy. Nowe Zasady

30 dni
K. C. Hiddenstorm0
Okładka ksiązki - 30 dni

Kiedy stawką jest twoje życie, nie ma ceny, jakiej byś nie zapłacił. Linda Hill dowiaduje się, że jest nieuleczalnie chora. Z ust lekarza padają...

Judas
K. C. Hiddenstorm0
Okładka ksiązki - Judas

Miłość, pieniądze, nielegalne interesy i... jeszcze raz miłość Gdy Layne Morgan decydowała się wyjść za mąż, najwyraźniej myliła pożądanie z miłością...