Okładka książki - Gehenna. Grzechy krwi

Gehenna. Grzechy krwi

Do rodziny TIRONA chętnie wracam.Sięgając po książki z tej serii wiem,że miło spędzę czas.

Autorka dostarcza ogromu emocji,które sprawiają,że nie można odłożyć książkę nawet na moment.Wydarzenia są spójne i łączą się w jedną całość.
Dodając wszystkich bohaterów lektury i sposób rozwiązywania problemów jest rewelacyjny.Potrafią wyjść z opresji i kłopotów niemal bez szwanku.
Znajdziecie w tej powieści bezwarunkową miłość dla której można zrobić wiele,sekrety,szacunek,zaufanie na które trzeba sobie zasłużyć,niebezpieczne sytuacje oraz bezwzględność w świecie mafijnym.
Połączenie tego wszystkiego sprawia,że książka jest po prostu świetna.
Autorka zrobiła kawał dobrej roboty👏Skupienie się na wewnętrznych rozterkach Amy było bolesne i zrozumiałe.Razem z nią przeżywałam ból i niepewność kolejnego dnia.
Jasper swoim zachowaniem mnie zszokował a zarazem jest godny podziwu,bo w imię miłości zrobił wielka rzecz!

Z każda kolejna książka jestem zakochana coraz bardziej w bohaterachZbyt szybkie zakończenie jest zaskoczeniem,które jest nie takie jak przewidziałam.
Autorka potrafi czytelnika wbić w fotel gdy czyta się ostatnia stronę!
Jest to książka,która warto przeczytać i gorąco wam ja polecam📖

Informacje dodatkowe o Gehenna. Grzechy krwi:

Kup książkę Gehenna. Grzechy krwi

Tirona. Grzechy krwi
Magdalena Winnicka0
Okładka ksiązki - Tirona. Grzechy krwi

Mafijny boss powinien być okrutny i bezwzględny, nawet wtedy, jeśli w głębi serca jest porządnym człowiekiem. Chyba że w jego życiu wydarzy się coś, co...

Va banque. Grzechy krwi
Magdalena Winnicka0
Okładka ksiązki - Va banque. Grzechy krwi

Kolejny tom znakomitej serii mafijnej Grzechy krwi. Gala charytatywna fundacji Tironów kończy się niespodziewanym zdarzeniem. Córka przyjaciela Kosty...