Do rodziny TIRONA chętnie wracam.Sięgając po książki z tej serii wiem,że miło spędzę czas.
Autorka dostarcza ogromu emocji,które sprawiają,że nie można odłożyć książkę nawet na moment.Wydarzenia są spójne i łączą się w jedną całość.
Dodając wszystkich bohaterów lektury i sposób rozwiązywania problemów jest rewelacyjny.Potrafią wyjść z opresji i kłopotów niemal bez szwanku.
Znajdziecie w tej powieści bezwarunkową miłość dla której można zrobić wiele,sekrety,szacunek,zaufanie na które trzeba sobie zasłużyć,niebezpieczne sytuacje oraz bezwzględność w świecie mafijnym.
Połączenie tego wszystkiego sprawia,że książka jest po prostu świetna.
Autorka zrobiła kawał dobrej roboty👏Skupienie się na wewnętrznych rozterkach Amy było bolesne i zrozumiałe.Razem z nią przeżywałam ból i niepewność kolejnego dnia.
Jasper swoim zachowaniem mnie zszokował a zarazem jest godny podziwu,bo w imię miłości zrobił wielka rzecz!
Z każda kolejna książka jestem zakochana coraz bardziej w bohaterachZbyt szybkie zakończenie jest zaskoczeniem,które jest nie takie jak przewidziałam.
Autorka potrafi czytelnika wbić w fotel gdy czyta się ostatnia stronę!
Jest to książka,która warto przeczytać i gorąco wam ja polecam📖
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-10-12
Barbara Dębska
Kolejny tom znakomitej serii mafijnej Grzechy krwi. Gala charytatywna fundacji Tironów kończy się niespodziewanym zdarzeniem. Córka przyjaciela Kosty...
Romans z wybuchową mieszanką sarkazmu, pożądania i słodyczy, który po raz czwarty - i ostatni - grozi niekontrolowanymi napadami śmiechu! Istnieją cztery...