Okładka książki - Glass hearts

Glass hearts

🤍„Glass hearts” to historia,która nie tylko ukazuje piękne uczucie zrodzonej ponad podziałami,ale także opowieść o konsekwencjach złych wyborów i troski-mimo wszystko i wszystkich.

🤍Sięgając po książkę byłam pewna,że będzie to prosta i przewidywalna historia o zakazanej miłości oraz trosce brata o siostrę. Otrzymałam znacznie więcej❕Dostałam opowieść o miłości przepełnionej bólem, niespodziewaną stratą oraz uczuciem dla którego zrobi się wszystko. Pomiędzy tym wchodzimy w świat boksu wraz z legalnymi i mniej legalnymi walkami,by pokonać niepokonanego przeciwnika. Zawrotna akcja wydarzeń plus czyny za krzywdę bliskich mieszają się z miłością,która jest tak krucha jak szkło. To dla niej pragnie się zmienić i być innym człowiekiem.Lecz często to nie jest proste,gdy złe osoby czuwają,aby uczucie nie zwyciężyło.

🤍„Glass hearts” to historia,która potrafi poruszyć serce i wzruszyć do łez. Ogrom emocji gwarantuje moc wrażeń i trudność w odłożeniu lektury. Jestem poruszona dogłębnie tą historia💔
🤍Warto poznać niełatwy świat bohaterów i ich walkę o przetrwanie -czytajcie-gorąco polecam 📖🤍

Informacje dodatkowe o Glass hearts:

Wydawnictwo: Ostre Pióro
Data wydania: 2026-02-14
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Glass hearts

Kup książkę Glass hearts