„Kiedy dotknęłam jego dłoni, poczułam, że przeskakuje między nami niewidoczna iskra. Popatrzył na mnie tymi zielonymi, urzekającymi oczami. Byłam gotowa iść z nim do pokoju i pieprzyć się do upadłego. Przy nim zapomniałam o całym świecie…”
Dwoje totalnie różnych ludzi zafascynowanych sobą od pierwszego spojrzenia. Wesele, na którym się spotykają, wprowadza w ich poukładane, na swój sposób życie, niemały chaos.
Alicja, ginekolog, która, codziennie pomaga w pojawianiu się na świecie cudownych istotek, sama stara się o dziecko, ze swoim narzeczonym, zresztą, którego dziwne zachowanie, powoduje, że bliskie spotkanie z oczarowanym nią Cichym, liderem zespołu Pornstar, przeradza się w kilkudniowe szaleństwo.
Cichy, który w planach, ma przelecieć jakąś chętną młodą laskę, na milion sposobów, widząc Alicję, z lekka koryguje swoje plany, bo przecież on nigdy nie grzeje czyjegoś łóżka dwukrotnie.
Ale okazuje się, że…
Zafascynowani i zauroczeni sobą, nieudolnie próbują, aby ich czysto fizyczna relacja, nie poszła o krok dalej.
Jednak wspólnie spędzony czas, który oprócz niesamowitego seksu, toczą na rozmowach i górskich wędrówkach, prawdopodobnie może przekreślić ich początkowe założenia.
Ale czy zdemoralizowany, napalonymi laskami, kochający dobrą zabawę i mocny alkohol muzyk, może zaoferować, coś więcej niż tylko swoje ciało, pięknej pani doktor?
A pani doktor, która chwilowo znalazła się na totalnym rozdrożu swojego życia, może pragnąc czegoś więcej?
Jedno jest pewne, przeciwieństwa mogą się co prawda przyciągać, ale potrzeba do tego ogromu determinacji i samozaparcia.
Lecz i tak, do końca nic nigdy nie jest pewne i stałe…
I znowu pochłonęłam książkę Niny Keller, w trzy godziny.
Z miejsca bardzo polubiłam głównych bohaterów, ich naturalność, pasje i niezaprzeczalny urok.
Akcja, która wciąga, wyraziści i jedyni w swoim rodzaju bohaterowie, momenty i wątki, to wszystko sprawia, że nie możemy oderwać się ani na chwile od lektury. No i to totalne napięcie między głównym bohaterami, zaskakujące sytuacje, bardzo gorące momenty i ta niewiadoma, aż do samego końca, to wszystko sprawia, że gnamy, przez fabułę, natychmiast chcąc wiedzieć, co będzie dalej.
Reasumując, jeśli lubicie nieprzewidywalne historie, fajnych bohaterów i polskie klimaty, to gorąco polecam i już teraz czekam z niecierpliwością na kolejną książkę autorki !!!
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2023-02-24
EroticBooksLover
Weronika Filipowicz jest trzydziestoletnią singielką i wciąż mieszka z rodzicami na starym osiedlu w Krakowie. Ma niewyparzony język i często przez to...