Okładka książki - Huraganowy wiatr

Huraganowy wiatr

Marzenia potrafią być wielkie, czasem nierealne, jednak nie te Ani. Ona nie chciała przecież tak wiele, pragnęła założyć rodzinę, być kochana, mieć dom, dzieci i mężczyznę, dla którego byłaby całym światem. Nawet myślała, że już go znalazła, niestety prawda okazała się zupełnie inna, a ona została sama z marzeniami i to nie po raz pierwszy. Znowu musiała zaczynać wszystko od nowa, jednak tym razem powiedziała sobie dość. Żadnych więcej mężczyzn w swoim życiu.
Pewnego dnia na jej drodze stanął Paweł. Mężczyzna ma łatkę kobieciarza, jednak i on skrywa swoją przeszłość, która nie pozwala mu tak do końca o sobie zapomnieć. Czy ta znajomość będzie miała szanse się rozwinąć? Jakie tajemnice skrywa Paweł? Czy będą mogli sobie nawzajem pomóc? Czy spełnią się marzenia Ani? Czy kobieta odnajdzie miłość i założy szczęśliwą, kochającą rodzinę?

Historia, jaką znalazłam w książce, jest bardzo realistyczna, taka życiowa. Tak naprawdę mogła się przydarzyć każdemu z nas. Momentami smutna, wzruszająca, momentami wywołująca uśmiech na twarzy. To była jedna z tych pozycji, w której przeżywałam wszystko wraz z bohaterami. Czytało się ją dość szybko, a podczas czytania towarzyszyło wiele emocji.
Akcja nie bardzo szybka, a jednocześnie niewolna czy nudząca. Znalazłam w niej zwroty, które potrafiły zaskoczyć. Mnie się podobała i spędziłam z nią miło czas.

Bohaterowie ciekawi, dobrze wykreowani, tacy, z którymi można się utożsamiać, którzy są realistyczni. Anię, główną bohaterkę osobiście polubiłam i mocno jej kibicowałam.

„Huraganowy wiatr” to książka z ciekawą, realistyczną historią, z którą spędziłam miło czas i polecam.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Informacje dodatkowe o Huraganowy wiatr:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2023-12-05
Dodał/a opinię: Anna Kaczor

Zobacz opinie o książce Huraganowy wiatr

Kup książkę Huraganowy wiatr