I ja ciebie też!

Inne wydania:

"I ja ciebie też!" autor Zuzanna Dobrucka, Beata Harasimowicz i Katarzyna Kalicińska, książka wydana nakładem wydawnictwa @burdaksiazki
W wigilijny poranek trzy przyjaciółki „od zawsze i na zawsze” spotykają się jak co roku na uroczystym śniadaniu.
Piękne, bogate, spełnione w miłości – czego można chcieć więcej? Może tylko tego, żeby to trwało wiecznie…
"I ja ciebie też!" trzy autorki, trzy przyjaciółki i trzy historie. Jest to ciepła, zabawna i wzruszająca powieść obyczajowa. Historie toczą się w okresie świątecznym i opowiadają o kobietach sukcesu.
Laura – szefowa dużej stacji telewizyjnej, Agata – reżyserka największych widowisk rozrywkowych, i Wiktoria – właścicielka świetnie prosperującej agencji aktorskiej.
Dzięki nim możemy zajrzeć za kulisy świata show-biznesu i nieco go poznać.
Los okazuje się niezwykle złośliwy i świat tych trzech kobiet rozpada się jak domek z kart w ciągu jednego dnia – i to w Wigilię!
Jest to opowieść o sile, wytrwałości i o niezwykłej przyjaźni, która daje wsparcie i wiarę w lepsze jutro.
Lekka i przyjemna lektura, która oprócz wzruszających momentów zapewnia głośne wybuchy śmiechu.
Polecam tę książkę.

Informacje dodatkowe o I ja ciebie też!:

Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2020-10-14
Dodał/a opinię: Justtinazet

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce I ja ciebie też!

Kup książkę I ja ciebie też!

Kiedy tankował paliwo, jego wzrok przyciągnął niecodzienny jak na wigilijny wieczór widok...(...) W sklepie przy stoliku kawowym siedziały, obejmując się, trzy babki... Odpicowane w najlepsze ciuchy, takie ryczące czterdziestki. Od razu było widać, że są nawalone.

Nie ma w życiu limitu szczęścia u nieszczęścia.

Więcej cytatów z tej książki

Niewidzialna
Sabina Obwiosło-Budzyń