Okładka książki - I nigdy cię nie opuszczę! patronujemy

I nigdy cię nie opuszczę!

Inne wydania:

Na wstępie pytanie: co sądzicie o babskiej przyjaźni?

Pytanie nie przypadkowe. Dziś na tapecie kontynuacja historii, o której wspominałam kilka dni temu.

" I nigdy Cię nie opuszczę!"
Zuzanna Dobrucka
Beata Harasimowicz
Katarzyna Kalicińska
Wydawnictwo Słowne

Książka przedstawia dalsze losy trzech przyjaciółek Laury, Agaty i Wiktorii. Trzy różne charaktery, trzy różne drogi życiowe, trzy kobiety, każda na swój sposób szukająca szczęścia i miłości.
Książka utrzymana jest w lekkim stylu. Tak samo jak pierwsza część, jest jak gotowy scenariusz na film. Krótkie rozdziały, ciekawa i wartka akcja powodują, że książkę czyta się błyskawicznie.
Jest to niesamowicie zabawna historia o szczerej babskiej przyjaźni, takiej na dobre i na złe. Przyjaciółki potrafią i dobrze się bawić, i wygarnąć jedna drugiej co myślą prosto w twarz, a przy tym jedna za drugą potrafi w ogień wskoczyć. Aż im zazdroszczę!
Pod lekką warstwa dowcipu i ironii znajdziemy tematy znane z mediów, ostrzegające i pouczające.
Jeżeli szukacie lekkiej i wciągającej książki na wakacje, to "I nigdy Cię nie opuszczę!" zdecydowanie będzie dobrym wyborem. Mam nadzieję, że autorki nie poprzestaną na dwóch książkach i będziemy mieli okazję ponownie spotkać się się z bohaterami.

Informacje dodatkowe o I nigdy cię nie opuszczę!:

Wydawnictwo: Słowne z uczuciem
Data wydania: 2021-07-28
Dodał/a opinię: Anastasiya Adryan

Tagi: bóg

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce I nigdy cię nie opuszczę!

Kup książkę I nigdy cię nie opuszczę!