#bookmorning #książkoholicy
" I zbaw mnie ode złego "
@aleksandrajonasz_autor
Słonko świeci , dzień zaczęłam od jazdy na rowerze 😃 Jak tam u was ?
Dzisiaj parę słów o drugim tomie thrillera psychologicznego .
Czy sen może być niebezpieczny ? Jak to jest widzieć swoją śmierć ? Co gdy wizja dotyczy ofiary , gdzie przeżywa się jej strach , ból i umieranie ? Czy takie wizje i sny mogą źle się skończyć dla pani detektyw ?
Kolejne wpisy o snach znajdują się wypunktowane w notatniku Rosalie. Gdy przyjaciel Bruce ratuje jej życie podczas jednej z wizji kobieta dzieli się z nim swoimi doświadczeniami . To czy będą one pomocne w trakcie śledztwa się okaże .
Fajnie też autorka wprowadziła informacje z życia i przeszłości bohaterów , co pomaga nam ich bardziej poznać i polubić .
Będąc na miejscu pani detektyw obawiała bym się o swój stan psychiczny oraz bała się wszystkiego i wszystkich . Pewnie też bym podejrzewała czy ktoś mi czegoś halucynogennego nie dosypuje. To co dzieje się w książce to prawdziwy rollercoaster wydarzeń i emocji . Tak jak pierwsza książka mi się podobała , tak ta weszła jeszcze głębiej do umysłu . Jestem ciekawa czy trzecia część równie pozytywnie mnie zaskoczy.
Mogę wam gorąco polecić - koniecznie czytajcie !
Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2021-06-03
bogusiazieba80
Niektóre grzechy nigdy nie zostaną wybaczoneŚledztwo w sprawie rytualnych morderstw wciąż trwa. Mimo że ktoś celowo splątał wszystkie nitki prowadzące...