Lubicie historie,których akcja toczy się w ciepłym i słonecznym miejscu?Jeśli tak to musicie sięgnąć po tą lekturę,ponieważ autorki zabierają czytelnika na Ibizę.Piękne krajobrazy,ciepełko i krwawiące serce bohaterki powodują,że historia czyta się z wielka przyjemnością.Zaznana krzywda z rąk najbliższych osób jest początek czegoś nowego w życiu bohaterki.I to daje nadzieję na załatanie bólu po zdradzie.
Candy nie uznaje kompromisów i to czyni ją wyjątkową.Ja nigdy nie wybaczyłabym zdrady i nie potrafiłabym ponownie zaufać. Przyznam szczerze,że podjęłabym podobne decyzje co Candy.W związku z tym bardzo utożsamiłam się z nią.Czułam jej emocje-niezrozumienie,ból i samotność …mając koło ratunkowe jest łatwiej,by móc uciec jak najdalej…
Uwielbiam historie niosące nadzieję wraz z walką o swoją przyszłość.Powoduje to,że taka historie na długo zostaje w pamięci.Dodatkowym atutem jest Ibiza i ciekawi bohaterowie,którzy potrafią zainteresować i zaintrygować.
Powieść jest bardzo realistyczną i lekką historią,którą czyta się bardzo fajnie.Myślałam,że nic mnie nie zaskoczy…aż tu nagle pojawia się zbyt szybkie zakończenie niosące wiele pytań bez odpowiedzi.Chciałabym je poznać jak najszybciej i z wielka niecierpliwością czekam na kontynuacje losów Candy.
Koniecznie sięgnijcie i przeczytajcie książkę
Wydawnictwo: Magia Słów
Data wydania: 2023-06-14