Okładka książki - Irytujący Pan Hunter

Irytujący Pan Hunter

Napisane książki przez duety zawsze budzą niepokój,czy autorzy poradzą napisać historie,która wciągnie od samego początku.Tym razem autorki wspaniale potrafiły stworzyć historie,która budzi wiele emocji poprzez śmiech,wzruszenie kończąc na uczuciu,które potrafi przysporzyć wiele zaskakujacych wydarzeń w życiu bohaterów.

Powieść można zaliczyć do komedii romantycznej,choć autorki dodały namiastki sensacji połączonym z kryminałem.To stworzyło niebezpieczeństwo o życie i obawę o przyszłość z otwarciem upragnionego hotelu.Dodając do tego dużej dawki humoru i gorących scen sprawiają,że lektura staje się rewelacyjna.Czytanie staje się sama przyjemnością,ponieważ bohaterów polubiłam od początku.Wzbudzają same pozytywne emocje.Kibicowałam bohaterom w czasie ich potyczek słownych i szalonych wydarzeń,które sprawiały uśmiech na mojej twarzy.

Warto wspomnieć o przyjacielu Adama-Marku,którego zachowanie i zabawne teksty były świetne.Potrafił rozśmieszyć i sprawić,że często Adamowi brakowało słów….

Jest to wspaniała książka,która warto przeczytać i miło spędzić czas z Adamem,Catheriną i innymi bohaterami.
Gorąco Wam ja polecam.

Informacje dodatkowe o Irytujący Pan Hunter: