Okładka książki - Ja tu jestem szefem

Ja tu jestem szefem

"Ja tu jestem szefem" Ady Tulińskiej to moim zdaniem znakomity romans biurowy.

Diana prowadzi bardzo bujne życie towarzyskie. Babcia dziewczyny postanawia, że już dość zabawy. Każe Diania pracować w firmie, gdzie kiedyś ona będzie w połowie należała do niej. Druga połowa należy do pewnego przystojnego dyrektora Na­ta­niela. Aldona uznała, że to właśnie Nataniel będzie wprowadzał Dianę w firmowe zajęcia.

Czy dziewczyna będzie pojętą uczennicą ?

Jestem tym romansem zachwycona. Dostałam w stu procentach wszystko, to co miałam, ochotę przeczytać.

Akcja powieści w większości dzieje się w biurze. Diana na samym początku w pracy często popełniała jakieś błędy, w większości takie sytuacje doprowadzały mnie do śmiechu. Niestety dyrektor Na­ta­niel był innego zdania. Uważał dziewczynę za ambitną ale totalnie leniwą.

I muszę mu przyznać rację. Bo ja też miałam o niej takie zdanie. Ta bohaterka od razu nie zdobyła mojej sympatii. Dopiero jak zobaczyłam jak traktuje swoich przyjaciół czy jak walczy o firmę zdobyła moją sympatię.

Gorące sceny erotyczne, ciągłe zwroty akcji, perspektywa z jaką czyta się książkę jest oczami głównych bohaterów, zabawne sytuacje oraz chemia między Dianą a Natanielem. Dla mnie po prostu romans idealny 😍

Bardzo polecam ❤️

Informacje dodatkowe o Ja tu jestem szefem:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2022-01-19
Dodał/a opinię: Dominika Witos

Tagi: Tylko dla dorosłych

Zobacz opinie o książce Ja tu jestem szefem

Kup książkę Ja tu jestem szefem

Bodyguard. Wbrew zasadom
Ada Tulińska0
Okładka ksiązki - Bodyguard. Wbrew zasadom

Zbudowała wokół siebie mur. Czy on odważy się go zburzyć? Odkąd ojciec Lidii odniósł wielki finansowy sukces, dziewczyna nie musi się martwić...

Zależna od mafii
Ada Tulińska0
Okładka ksiązki - Zależna od mafii

,,- Biorę ją pod zastaw - oznajmił, czyszcząc kastet z krwi". Julia nigdy nie okazywała słabości. Nawet po odejściu matki, a potem aresztowaniu ojca...