Okładka książki - Kalejdoskop Zmysłów

Kalejdoskop Zmysłów

Tom 1 cyklu Zmysły

#ligabooktour już w drodze. Ja jeszcze w tamtym roku przeczytałam książkę #kalejdoskopzmysłów@monikaliga.pisarz

Jak mi się podobało?
Przede wszystkim to książka, która mówi o uczuciach kobiety, która jest zdecydowana, pewna siebie i nie da się stłamsić przez otaczający ją świat. Trafia do pracy, gdzie dzieje się ogrom rzeczy, które nigdy nie powinny ujrzeć światła dziennego.

To ludzie, stawiają ją w sytuacji bez wyjścia. Chcą, aby dopasowała się do nich i robiła to, co uważają za konieczne. Inaczej straci pracę. Czy podda się ich woli?

Motyw z pracą mniej mi się podobał niż część romantyczna.

Miłość, która nadchodzi według mnie odsłania prawdziwe oblicze głównej bohaterki. Staje się kobieca i bardziej realna. I to właśnie ta część przeważyła na tym, że chciałam poznać lepiej losy bohaterów. To ten moment sprawił, że brutalność zamieniła się w spokój i opanowanie. Zdecydowanie bardziej wczułam się w klimat książki.

Booktour trwa i książka wędruje sobie powoli między uczestniczkami. Ciekawa jestem Waszych opinii.

Autorce dziękuję za inicjatywę i możliwość wzięcia udziału w akcji 😽

Informacje dodatkowe o Kalejdoskop Zmysłów :

Data wydania: 2021-09-26
ISBN: 978-83-66680-02-9
Dodał/a opinię: Ksebardo

Tagi: Kalejdoskopzmysłów monikaliga bóg motylewnosie

Zobacz opinie o książce Kalejdoskop Zmysłów

Kup książkę Kalejdoskop Zmysłów

Panowie upijali się drogimi alkoholami, upajali drogim „wziewem”, ja czekałam na koniec tortur. Monika zniknęła mi z oczu i pewnie zabawiała się się teraz z nowym kochankiem. Kolejnym szczeblem kariery zawodowej.

Więcej cytatów z tej książki

Pomyłka telefoniczna
Monika Liga0
Okładka ksiązki - Pomyłka telefoniczna

Martyna podkochuje sie? w Pawle od dawna. Nie ma s?miałos?ci, by go poderwac? i tylko marzy o nim w skrytos?ci ducha. Kilka wypitych podczas imprezy piw...

Laleczka szefa
Monika Liga 0
Okładka ksiązki - Laleczka szefa

Andrzej nie spoufala się z pracownicami. Tym bardziej z Magdą, która jest od niego dużo młodsza. Nie zmienia to faktu, że Andrzej wręcz obsesyjnie myśli...