„Klub niewiernych” to książka po którą miałam ochotę sięgnąć, gdy tylko o niej usłyszałam. Zdecydowanie się nie zawiodłam.
Skomplikowane życie rodzinne, często szukamy odskoczni od małżeńskich problemów w postaci zdrady. Właśnie dla takich osób został stworzony portal o nazwie „Klub niewiernych”, gdzie logują się żonaci mężczyźni i zamężne kobiety, którzy szukają odskoczni na chwilę. Bez zobowiązań, bez zbędnego tłumaczenia, interesuje ich jedynie seks, jako odskocznia.
Na takim portalu można spotkać wiele osób. Właśnie tam swoich przygód szuka Piotr, który jest szczęśliwym mężem Justyny. Ich małżeństwo układa się nie najgorzej, choć jak każde ma problemy, szczególnie w postaci matki i siostry Piotra, które za wszelką cenę chciałyby sprawować kontrolę nad ich życiem.
Piotr spotyka się z wieloma kobietami od których oczekuje jedynie dobrego seksu.
Niemniej jednak na takim portalu może zalogować się każdy. I właśnie tam trafia ON, który został wykorzystany i zdradzony, a teraz chce, aby wszystkich, którzy zdradzają dosięgła sprawiedliwość.
Niezwykle ciekawa i lekka do przeczytania książka, która minęła sama nie wiem kiedy. Zdecydowanie spodobał mi ten duet autorów i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę miała możliwość sięgnąć po ich kolejny tytuł!
Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2018-10-10
Małgorzata Styczeń
Nie ma nic gorszego dla zbolałej duszy niż promień fałszywej nadziei, złudnego poczucia, że jednak może być inaczej