Okładka książki - Królestwo ciała i ognia

Królestwo ciała i ognia

"Królestwo ciała i ognia" to kontynuacja "Krwi i popiołu". Jeśli miałabym ją opisać jednym zdaniem to określiłabym ją jako trzymającą w napięciu.
W drugim tomie akcja toczy się głównie wokół ślubu oraz dylematów Poppy i Casteela.
Byłej Pannie ciężko się odnaleźć w nowej sytuacji. Do tego uczucia, łączące bohaterów zaczynają przeradzać się w głębszą relację, mimo wcześniej ustalonych reguł.
W "Królestwie ciała o ognia" mamy dokładniej opisanych bogów oraz świat. Razem z Poppy poznajemy różnice między Solis a Atlantią, a tych nie brakuje.
Nie zabrakło również niespodziewanych zwrotów akcji, a zakończenie wbija w fotel.
Czy mogę prosić kolejny tom na już?! 😂
Pamiętajcie, że książka przeznaczona jest dla dorosłych czytelników, więc znajdzie się tam też coś 🌶️, ale napisanego ze smakiem 😉

Informacje dodatkowe o Królestwo ciała i ognia:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-06-29
Tytuł oryginału: A Kingdom of Flesh and Fire: A Blood and Ash
Tłumaczenie: Jerzy Malinowski
Dodał/a opinię: MuzealniczkaCzyt

Zobacz opinie o książce Królestwo ciała i ognia

Kup książkę Królestwo ciała i ognia

Onyks
Jennifer L. Armentrout 0
Okładka ksiązki - Onyks

Departament Obrony przysłał swoich ludzi. Jeśli tylko dowiedzą się co potrafi Daemon i że jesteśmy połączeni, już jest po mnie. Podobnie jak i po nim....

Łaska i chwała
Jennifer L. Armentrout0
Okładka ksiązki - Łaska i chwała

Trinity Marrow przegrała bitwę, utraciła ukochanego protektora. W tej chwili nawet mając po swojej stronie zarówno strażników, jak i demony, może nie wygrać...