Okładka książki - Kroniki Lenny'ego. Grecja

Kroniki Lenny'ego. Grecja

Inne wydania:

Jest to już drugi tom z cyklu Kroniki Lenny'ego, jaki miałam okazję przeczytać i objąć patronatem medialnym. Jakie przygody spotkają w tym tomie naszych bohaterów - Asię i Pawła? Kogo spotkają na swojej drodze? I jakie są moje wrażenia po lekturze? Zapraszam Was serdecznie do zapoznania się z moją opinią.

Asia i Paweł w dalszym ciągu nie zwalniają tempa. Tym razem, wraz z malutkim synem Alanem, wybierają się w podróż swoją puszką aż do Grecji, aby móc zobaczyć olimpiadę. Skąd wziął się pomysł aby pojechać właśnie tam? Co ciekawego poza olimpiadą uda im się zobaczyć? Jakie niespodzianki czekają na nich w trakcie podróży? Na te i inne pytania, odpowiedzi znajdziecie w trakcie czytania.

Zacznę od tego, że na początku nieco przerażała mnie ta publikacja. A dlaczego? Ponieważ liczy ona ponad 600 stron. Nie przepadam za tak długimi książkami, dlatego nie sięgam po takie opasłe tomy dość często. Jednak tutaj bardzo pozytywnie się zaskoczyłam. Duża, przyjemna dla oka czcionka oraz dość ciekawa fabuła sprawiły, że książkę czyta się bardzo szybko i z dużą przyjemnością. Jest to idealna pozycja właśnie na lato. Wraz z bohaterami udajemy się w podróż do malowniczej, pełnej zabytków Grecji. Po drodze, na naszych bohaterów czeka dużo interesujących rzeczy do zobaczenia, sporo nowych jak i starych znajomych a także nieprzewidziane niespodzianki... Jakie? Przekonajcie się sami.

Bardzo dobrze spędziłam czas z lekturą. Jest takim słodkim smakołykiem na wszelkie troski. Jeśli lubicie jak wszystko się dobrze układa, nie ma zmartwień i chcecie uszczknąć dla siebie trochę słodyczy, to ta książka nada się do tego idealnie. Nie znajdziecie tu momentów smutnych. Żadnych problemów, żadnych zmartwień. No istna sielanka po prostu. Która jak wiemy, w codziennym życiu nie ma racji bytu. Dlatego to taki mój jedyny przytyk do tej historii ;)

Czyta się bardzo szybko, i mimo objętości, gwarantuję Wam że szybciutko się z nią uporacie. Dajcie się porwać Asi i Pawłowi. Udajcie się wspólnie z nimi w niezapomnianą podróż i odkrywajcie zabytki i ciekawostki Grecji. Kto wie, być może natchnie Was ta pozycja do tego, aby samemu zobaczyć niektóre z wymienionych tutaj zabytków? Polecam Wam gorąco tę jakże interesującą i słodką podróż do Grecji. Dziękuję bardzo Autorce za zaufanie, egzemplarz do recenzji oraz możliwość objęcia książki patronatem medialnym. A ponieważ zabrakło mi trochę kłótni i takich typowych życiowych dramatów, to przyznaję 9 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐/ 10 punktów!!! 😀😀

Informacje dodatkowe o Kroniki Lenny'ego. Grecja:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2021-02-15
ISBN: 978-83-8219-181-3
Dodał/a opinię: Natalia Strągowska

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Kroniki Lenny'ego. Grecja

Kup książkę Kroniki Lenny'ego. Grecja

Ewa Carter czyli żywe obrazy z kart kalendarzy
Ewa Sosnowska0
Okładka ksiązki - Ewa Carter czyli żywe obrazy z kart kalendarzy

,,Ewa Carter.." to świetnie ujęte pierwsze doświadczenia zakochanych, przebojowych ludzi, stojących u progu dorosłości. Książka napisana jest oczami dziewczyny...

Czekoladowe Rendez - Vous
Ewa Sosnowska0
Okładka ksiązki - Czekoladowe Rendez - Vous

Czasami miłość przychodzi nieoczekiwanie, w momencie gdy się jej najmniej spodziewamy. Majka i Robert są tego doskonałym przykładem. Ich przypadkowe spotkanie...