Okładka książki - Kto powiedział Ci, jak żyć?

Kto powiedział Ci, jak żyć?

W głębi naszych serc kryją się cienie, które czekają, by wydostać się na światło dzienne.

"Kto powiedział Ci, jak żyć?" to niezwykłe dzieło, które zabiera nas w podróż po ludzkiej psychice, odkrywając mroczne zakamarki traumy i lęku. Autor w mistrzowski sposób pokazuje, jak niewidzialne siły zakorzeniają się w nas, czekając na moment, by przejąć kontrolę nad naszym życiem. Te ciche demony, które staramy się ignorować, mogą nagle stać się na tyle potężne, że pożrą nas w całości.

Co by się stało, gdybyśmy musieli zmierzyć się z nimi twarzą w twarz? Historia Grega, mężczyzny w średnim wieku, który stracił już chęć do życia, ukazuje, jak szarość codzienności może nagle nabrać nowych, mrocznych barw. Poznamy także drugą historię a w zasadzie perspektywę ze strony młodego dilera, który zostaje wplątany w morderstwo i musi zmierzyć się ze strasznym „syfem”

Jeśli lubicie tajemnicze historie, emocjonalne przeżycia i głębokie refleksje, ta powieść jest dla Was! Gorąco polecam przeczytać tę książkę i odkryć, co w nas siedzi i co by się stało, gdyby wylazło na zewnątrz.

Informacje dodatkowe o Kto powiedział Ci, jak żyć?:

Data wydania: 2024-05-29
Kategoria: Horror
Dodał/a opinię: nawiedzonestrony

Tagi: thriller kryminalny horror SF psychika Zdrowie psychiczne Horrory i literatura grozy kryminalny wątek

Zobacz opinie o książce Kto powiedział Ci, jak żyć?

Kup książkę Kto powiedział Ci, jak żyć?