Okładka książki - Kuchnie świata w wersji keto

Kuchnie świata w wersji keto

Inne wydania:

"Kuchnie świata w wersji keto" wbrew pozorom, książka z przepisami nie tylko dla tych, którzy są na diecie ketogenicznej. Jak dla mnie ,jest to książka dla każdego, kto lubi w kuchni poeksperymentować, zdrowo i smacznie zjeść, zafundować swoim kubkom smakowym coś nowego.

Pięknie wydana książka kucharska z przepisami z całego świata. Autorka zabiera nas w kulinarną podróż do USA, Włoch, Grecji. Znajdą tutaj też coś dla siebie miłośnicy kuchni indyjskiej, i nie mogło oczywiście zabraknąć polskich smakołyków w całkiem nowym wydaniu. I to wszystko z zachowaniem zasad diety ketogenicznej. Przepisy nie są aż skomplikowane, każdy znajdzie coś dla siebie. Cała rozpiętość dań, poczynając od sałatek, poprzez egzotyczne dania, desery, aż po świąteczne potrawy.
Nie da też się przejść obojętnie obok tak uplastycznionych fotografii, z których niemalże wyczuwamy aromat i smak potraw.

Jestem w tej książce zakochana! Pomimo tego, że dziś bez problemu można w internecie znaleźć przepis na każde danie, to ja zdecydowanie wolę mieć wszystko pod ręką, w jednym miejscu, bez obawy, że nagle padnie mi internet albo będę czekać w nieskończoność aż się strona załaduje

Informacje dodatkowe o Kuchnie świata w wersji keto:

Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2023-09-06
Kategoria: Kuchnia
Dodał/a opinię: czarksiazek

Tagi: Przepisy kulinarne i gotowanie

Zobacz opinie o książce Kuchnie świata w wersji keto

Kup książkę Kuchnie świata w wersji keto

Kuchnie świata. W wersji KETO
Ewelina Podrez-Siama0
Okładka ksiązki - Kuchnie świata. W wersji KETO

Stosujesz dietę ketogeniczną i chciałabyś zjeść coś wyjątkowego ? Lubisz eksperymentować w kuchni i otwierać się na nowe doznania kulinarne ? W...