To powieść pełna emocji, magii i tajemnic, która z każdą stroną coraz bardziej wciąga czytelnika w świat przeplatających się losów, symboli i ludzkich uczuć.
Weronice wali się świat, gdy jej ukochany mąż umiera zaraz po ślubie pozostaje sama w zupełnej rozpaczy. Jej przyjaciółka postanawia jej pomóc i daje jej w prezencie łapacz snów, który ma ją ochronić od koszmarów. Oprócz tego postanawia pomóc przyjaciółce by znów zaczęła żyć. Macza palce w poznaniu jej z pewnym mężczyzną, który jak to w książkach bywa, choć sam niosący ze sobą smutek zakochuje się w Weronice.
Czy to zakończenie będzie szczęśliwe i Weronika otworzy się na nowe znajomości, czy też dowie się że za wszystkim stoi jej przyjaciółka?
"Łapacz snów" to książka, która oferuje nie tylko historię pełną emocji, ale również głębsze przemyślenia o życiu, marzeniach i ludziach, z którymi splata nas los.
Na uwagę zasługuje też piękne wydanie z barwionymi brzegami, oraz okładka która idealnie oddaje ducha tej książki.
Data wydania: 2024-08-31
Diana Wiszniewska
Bywają chwile, kiedy świat staje na głowie. Pozornie poukładane życie Elizy wali się jak domek z kart. Bez pracy, domu, chłopaka i pomysłu co dalej, wyjeżdża...
Poukładany świat Elizy rozpada się, gdy traci pracę, dach nad głową i chłopaka. Stawiając wszystko na jedną kartę, ulega namowom koleżanki i wyjeżdża na...