🪵💋RECENZJA PRZEDPREMIEROWA💋🪵
„-Bzykałeś kiedyś w trojkącie?
- Słucham?-Mężczyzna zapowietrzył się, słysząc tę jakże ostentacyjną uwagę.
-Pytam, czy bzykałeś kiedyś w trojkącie. Służbowo pytam.
-Nie, panie prokuratorze.
-To leć do domu.Może się jeszcze załapiesz.”
Na skutek bardzo nieprzyjemnych i raczej wstydliwych zdarzeń, Karolina zostaje wysłana przez rodziców, do wujostwa, mieszkającego w lesie na przysłowiowym zadupiu. Zrozpaczona dziewczyna, próbuje targnąć się na życie, jednak Daniel, miejscowy leśniczy, w porę orientuje się w sytuacji. Z miejsca są zafascynowani sobą, choć różnica wieku i miesiąc do pełnoletności dziewczyny, próbuje powstrzymać tą chemię, to jednak mężczyzna nie zważając na konsekwencje, oraz wcześniejsze postanowienia, by trzymać się od kobiet z daleka, porywa Karolinę w namiętność i mimo jej nikłego doświadczenia, ale też niezwykłej seksualności,
przezywają razem chwile doprowadzające ich oboje do szaleństwa.
W międzyczasie ciąg różnych wydarzeń sprawia, że na przemian : śmiejemy się, jesteśmy zaskoczeni, ale też chwilami zszokowani i zasmuceni.
Uwielbiam pióro autorki, bezpretensjonalne dialogi, humor, no i oczywiście pikanterie gorących momentów, a przy tym niespodziewane zwroty akcji i bohaterowie, którzy najpierw wydają się być pozytywni, a na końcu okazują się negatywni i na odwrót.
Mnie osobiście z miejsca zafascynował Pan Prokurator 😍, a że książka kończy się tak, że możemy mieć nadzieję na kontynuację to może osoba Pana P. , będzie mogła „pogwiazdorzyć”.
Ja osobiście gorąco polecam „Las pachnący pożądaniem” i bardzo dziękuję autorce za możliwość przedpremierowego przeczytania i zrecenzowania tej książki ♥
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2021-05-31
EroticBooksLover
Żadnych kompromisów. Żadnych ustępstw. Paweł –mężczyzna, który w tajemniczych okolicznościach stracił pamięć i stał się bezdomny. Laura –kobieta...
"Sami swoi" w wydaniu współczesnym. Gdy Paulina zakochała się w Tomku, miała dziewięć lat i bardzo ambitne plany związane ze swoim dziecięcym zauroczeniem...
-Bzykałeś kiedyś w trojkącie?
- Słucham? - Mężczyzna zapowietrzył się, słysząc tę jakże ostentacyjną uwagę.
-Pytam, czy bzykałeś kiedyś w trojkącie. Służbowo pytam.
-Nie, panie prokuratorze.
-To leć do domu.Może się jeszcze załapiesz.”