Wszyscy wiedzą, że Leandro i Hailey łączy romans. No dobrze, prawie wszyscy. Antonio jest zupełnie nieświadomy tego faktu, że młodzi w myśl zasady "najciemniej pod latarnią", tuż pod jego czujnym okiem się spotykają.
Leandro mając świadomość tego jak marnie może skończyć, gdy prawda wyjdzie na jaw, postanawia się odsunąć i zakończyć coś, co na dobre się zaczęło. Jeśli miałam, że Hailey to zaakceptuje, to bardzo się mylił.
Problemy i chwilowe zawirowania wykorzystuje wróg, który nie śpi, a który tylko czeka na sposobność, by zaatakować. Czeka na odpowiedni moment, by zadać dwa ciosy godzące w serce zarówno Leandro, jak i Antonia.
Czy Leandro i Antonio będą umieli ramię w ramię zawalczyć o ukochane kobiety? Czy uda im się je odzyskać? A może okaże się już za późno?
"Synowie zemsty" to seria mafijna, która jest równie humorystyczna, jak niebezpieczna z dodatkiem zmysłowego romansu. Trzy jej tomy za mną i bardzo pozytywnie je wspominam. Dlatego też z wielką przyjemnością sięgnęłam po kolejną część, czwartą. A w niej?
Pozytywne i bardzo dobrze budujące klimat spięcia między bohaterami. Powietrze chwilami było tak naelektryzowane, że iskry leciały. A w takich chwilach na mych ustach pojawiał się uśmiech, który długo się utrzymywał.
Równowagą dla humoru były elementy grozy oraz sensacji. Mafijnych intryg, które powodowały niepokój i dostarczały adrenaliny. Było zaskakująco, było brutalnie, było krwiście. Czyli dokładnie tak jak powinny wyglądać zatargi z mafią.
Główna para bohaterów była wyjątkowa. Różnica wieku to tylko mała szczypta tego, co ich dzieliło. Temperamentni, zadziorni, silni i odważni. Dopasowani do siebie idealnie.
Z ogromną przyjemnością śledziłam przebieg wydarzeń. Dynamika akcji nie zwalniała z dostarczaniem wrażeń. Tym bardziej, że znaleźli się tutaj już wcześniej poznani bohaterowie, których również polubiłam, i za których mocno trzymałam kciuki.
Bardzo fajna pozycja. Lekka, zabawna, z mocniejszymi chwilami, które idealnie się uzupełniały. Lektura mnie wciągnęła i dostarczyła wielu emocji. Czytałam ją z przyjemnością.
Polecam
Współpraca Wydawnictwo Muza S.A. / Grzeszne Książki
#recenzja
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-11-16
agnieszka_rowka
Autorka bestsellerowego "Rhysa" powraca z pierwszym tomem serii o motocyklistach! Nikki Preston postanawia uciec od obłudy, która na co dzień ją...
Młodość i naiwność często idą w parze - Ava w bolesny sposób przekonuje się o tym na własnej skórze. Żeby ratować rodzinny majątek, wychodzi za mąż...