Okładka książki - Lekcja erotyki

Lekcja erotyki

"Lekcja erotyki" Anny Rozen jest historią bezpruderyjnej młodej kobiety. Mieszka i żyje sama i bardzo sobie chwali taki stan, ponieważ to pozwala jej na bujne życie seksualne nie ograniczone do jednego mężczyzny. Nie ma ona problemu, aby zdecydować, że z właśnie co poznanym człowiekiem chce iść do łóżka. Partnerów zdobywa podrywając ich wieczorami w lokalach i nocnych klubach. Brzmi ekscytująco? Cóż ... jeśli bohaterka nie może znaleźć spełnienia w fizycznej miłości. Nie zawsze jest zadowolona z efektu nocnych "ćwiczeń". Dlatego ciągle szuka. Moim zdaniem po prostu się rozdrabnia. Seks nie dostarcza jej takich ekscytacji i emocji, jakich by pragnęła. Pytanie nasuwa się jedno: Być może dopiero miłość fizyczna w połączeniu z bliską duchową relacją z partnerem może doprowadzić ją na szczyty? Książka nic ciekawego nie wnosi: ani wiedzy, ani pobudzenia. Nie powala stylem pisarskim, bo właściwie go nie ma. Ot, takie nic. Jedynym plusem książki jest fakt, że bohaterka nie opowiada o swoich przeżyciach w sposób wulgarny.

Informacje dodatkowe o Lekcja erotyki:

Wydawnictwo: Libros
Data wydania: 2002-12-04
ISBN: 83-7311-428-9
Dodał/a opinię: violabu

Zobacz opinie o książce Lekcja erotyki

Kup książkę Lekcja erotyki