Okładka książki - Lolek zanim został Janem Pawłem II

Lolek zanim został Janem Pawłem II

„Lolek zanim został Janem Pawłem II” to cudowna książeczka nie tylko dla najmłodszych,jak i nieco starszych dzieci. Na podstawie dialogów i krótkich informacji z życia młodego Lolka poznajemy ważne wydarzenia,które działy się w jego życiu.

Co wyróżnia książeczkę⬇
🔺większy format w twardej oprawie
🔺duża czcionka
🔺kolorowe obrazki
🔺przekazywane emocje Lolka w czasie emocjonujących chwil
🔺przejrzystość przekazywania informacji

🤍Książeczka w przejrzysty sposób przekazuje emocje towarzyszące Lolkowi w czasie jego dzieciństwa oraz późniejszych okresu,kończąc w momencie zostania papieżem-16.X.1978.

🤍Moje dzieci ciągle zadawały pytania o Lolka w czasie czytania i utwierdzenia o prawdziwość zdarzeń.Emocje towarzyszyły nam przez całą lekturę i dzięki temu stała się wyjątkowa dla mnie i moich dzieci.

🤍Jest to lektura,która jest wartościowa dzięki swojej treści oraz ucząca dla młodego pokolenia,bo bliżej poznajemy ważne informacje dotyczące polskiego papieża-Jana Pawła II z jego młodości.
🤍Jestem oczarowana tą książeczka i z całego serca polecam ją każdemu.

Informacje dodatkowe o Lolek zanim został Janem Pawłem II:

Wydawnictwo: Skarpa Warszawska
Data wydania: 2025-04-09
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 9 lat Dzieci od ok. 10 lat Dzieci od ok. 11 lat Dzieci od ok. 12 lat

Zobacz opinie o książce Lolek zanim został Janem Pawłem II

Kup książkę Lolek zanim został Janem Pawłem II

Zasłużyć na fiołki
Wioletta Piasecka0
Okładka ksiązki - Zasłużyć na fiołki

Pisarka- wróżka w swe opowieści wkłada serce i duszę. Baśnie zachwycają lekkością pisania, prostotą, zręcznością stylu. Za pośrednictwem swych bohaterów...

Przyjdzie pogoda na ślub
Wioletta Piasecka0
Okładka ksiązki -  Przyjdzie pogoda na ślub

Dla trzech przyjaciółek mocno doświadczonych przez los nowe okoliczności stają się pretekstem do zmian. Joanna, zdradzona przez najbliższych, szuka swojego...