Okładka książki - Lustful

Lustful

Po Sinful aż się nie mogłam doczekać kolejnego z naszych panów i tym razem trafiło na coś, co uwielbiam.

Włoch. Przystojny, sytuowany Włoch prosto z Sycylii (spojler - nie jest mafiozem!).

Santo Renna wie, czego chce.

A raczej, kogo chce.

A tym kimś jest nie kto inny, jak założycielka AngelCall, Daisy Barrett.

Samotna matka, która przeszła piekło podczas wakacji w Palermo.

Czy Santowi uda się zyskać jej serce?

Czy po tym, jak rok temu mu się oddała ciałem, zdobędzie także jej duszę?

Gorący romans age gap, który porusza temat g*ałtu, samotne rodzicielstwo, toksyczne relacje rodzinne i dużą różnicę wieku.

Tych dwoje ewidentnie do siebie ciągnęło od początku, chociaż Daisy starała się zachowywać dystans i wcale się jej nie dziwię biorąc pod uwagę to co jej się przydarzyło a także podobieństwo Santa do jej oprawcy.

Tym bardziej, że ten wie kim ona jest i usiłuje ją zastraszyć.

Podobała mi się dynamika fabuły, cięte riposty, dużo humoru i pikantne sceny, które nie były wulgarne, opisane zostały z klasą i aż momentami się robiło gorąco mnie samej od czytania ich.

Santo zaplusował u mnie pod wieloma względami, jako cierpliwy i empatyczny człowiek chociaż nie powiem, czasami wybuchowy charakter mu się wymykał spod kontroli to jednak nigdy nie był tym złym.

Daisy po tym co jej się przydarzyło stanęła na nogi i dźwiga ogromny ciężar, który czasami fo niej powraca.

Podziwiam ją jako kobietę i matkę.

Nie wiem, czy bym potrafiła żyć z tym co ona patrząc codziennie w oczy jej oprawcy.

W książce pojawiali się także bohaterowie z poprzedniego tomu, chociaż spokojnie można czytać bez znajomości Sinful to jednak ja polecam zacząć od początku, nie pożałujecie tego.

O ile w Sinful mogliśmy bardziej poznać całą paczkę przyjaciół miliarderów o tyle Lustful najbardziej skupia się na parze głównych bohaterów.

Polubiłam się bardzo że stylem pisania autorki i mam nadzieję, że na kolejny tom nie będę musiała czekać.

Liczę, że będzie w nim historia pewnego nordyckiego gbura, który owiany aurą tajemniczości sprawia, że chcę go poznać bliżej i zobaczyć, dlaczego jest taki jaki jest.

Gorąco polecam ten romans age gap!

Informacje dodatkowe o Lustful:

Kup książkę Lustful

Miraż
Lena M. Bielska0
Okładka ksiązki - Miraż

Żeby wyciągnąć ojca z aresztu, Lilianna współpracuje z policją, zbierając informacje na temat działań jednego ze śląskich przestępców. Sprawę ma jej ułatwić...

Enforcer
Lena M. Bielska0
Okładka ksiązki - Enforcer

"Damien ma za sobą zbyt wiele, by pozwolić sobie na ryzyko. Hunter wcale nie szuka miłości – ale może właśnie na nią trafił.   Damien Johnson dołącza...