Okładka książki - Miasto mafii

♥️🔥RECENZJA 🔥 ♥️

Autor: @rhythm_of_my_life_
Wydawnictwo: @wydawnictwomuza @grzeszne_ksiazki

Miasto Mafii

" W tym świecie nie można być niczego pewnym, jedynie śmierć wydaje się nieunikniona "

Emma jest dwudziestotrzyletnią kobietą, która przyjeżdża do małego miasteczka koło Nowego Jorku. Chcę zacząć nowy rozdział w życiu, ale czy jej się to uda? Poznaje tam swoją przyjaciółkę i znajduje pracę. Do jej miasta przyprowadzają się trzej bracia Rossi i przejmują władzę.
Po ich przeprowadzce wielu mieszkańców postanawiają się wynieść, bo się boją. Emma nie zamarza robić tak jak inni. Zostaje i bardzo interesuje się życiem braci a szczególnie jednym Arthuro. Emma myśli, że on nie wraca uwagi na nią a, prawda jest inna. Arthuro jednak obserwuje Emmę. Czy między nimi będzie jakieś uczucie? Czy Emma będzie z szefem mafii? 🤔 Co z jej przyjaciółką ? 🤔 Na te wszystkie pytania znajdziecie odpowiedź w książce 😁

"  Zaraz zwariuje. To tylko kilka dni, a ja już mam omamy. Bo to nie był zwykły sen. Czułam go, wciąż go czuje "

Książka wydana po raz drugi w innym wydawnictwie. Czytałam też pierwsze wydanie i powiem Wam, że wydanie drugie jest bardziej dopracowane.
Książke czyta się szybko i dobrze. Autorka pisze prostym językiem.
Fabuła bardzo ciekawa. Cała historia dzieje się w Nowym Jorku.
Książki tej autorki mogę zawsze brać w ciemno, bo jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam.
Z niecierpliwością czekam na kolejny tom tym razem o innym bracie.

A Wam, które wydanie się bardziej podoba? 🤔 Mi się oba podobają ♥️🤣❤️

Polecam każdemu z czystym sumieniem sięgnąć po tą książkę 📖.
Pamiętajmy o tym, że każdy ma inny gust i co innego mu się podoba ❤️ 😊.

Gratuluję autorce następnej wydanej książki i życzę jej jeszcze więcej tak dobrze napisach i wydanych książek 📚.

Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ♥️.

Informacje dodatkowe o Miasto mafii:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2021-07-28
Dodał/a opinię: Patka96x

Tagi: Romans erotyczny

Zobacz opinie o książce Miasto mafii

Kup książkę Miasto mafii

Jacob
Kinga Litkowiec0
Okładka ksiązki - Jacob

Avery Stone rozpaczliwie potrzebuje pieniędzy. Jest gotowa pracować nawet jako prostytutka, by tylko przetrwać. Mogłoby się wydawać, że los się do niej...

Distraction
Kinga Litkowiec 0
Okładka ksiązki - Distraction

Witamy w klubie motocyklowym Black Moon! Caroline Forest, trzydziestoletnia pani fotograf pochodząca z prowincjonalnego LaBelle, przenosi się do Miami...