Okładka książki - Miłość w pakiecie

Miłość w pakiecie

,,Miłość w pakiecie" to zbiór opowiadań, w którym wyznacznikiem jest szczęście!

Wioletta Piasecka "Walentynkowe szczęście" pokazuje, że po burzy, zawsze wychodzi słońce. Miłość czasem może być mylona z przywiązaniem, dlatego ważne, by szybko to zrozumieć.

Katarzyna Grabowska ,,Zamiana" historia o brzydkim kaczątku, która pokazuje, że ważne jest to co mamy w środku, to nasze wnętrze jest wyznacznikiem piękna!

Kinga Ucharek ,,Cicho sza" opowiadanie, które daje nadzieję, pozwala wierzyć, że mimo smutku, mimo kłód rzucanych pod nogi przez los, czas jest lekarstwem na szczęście!

Melisa Łada ,, Lęk na wszystko" to nowa odsłona autorki, lekka i przyjemna w odbiorze opowieść o przeznaczeniu, które pokazuje, że trzeba przejść wiele życiowych schodów, by znaleźć szczęście!

Ewelina Kwiatkowska-Tabaczyńska ,,Miłość w Twoich oczach" to opowieść o trzech kobietach, które łączy przyjaźń na dobre i złe! Dobry przyjaciel zawsze wytknie nam błędy i będzie świętować nasz sukces!

Anna Stryjewska ,,Nie trzeba słów" Prawdziwa miłość jest w sercu latami, nie można o niej zapomnieć, a jedynie pielęgnować wspomnienia, które z czasem mogą stać się naszą rzeczywistością!

Dorota Śliwa ,,Już czas" to opowiadanie, które pokazuje, że nie znasz dnia, ani godziny, kiedy serce zacznie ponownie bić, narodzi się na nowo, bo przez życie nie można iść w pojedynkę!

Barbara Stachowiak ,,Miłość na gigancie" pokazuje, jak strach przed odrzuceniem może paraliżować, ale warto ryzykować, gdy stawką jest miłość!

Katarzyna Kielecka ,,O tym, co najważniejsze" Opowiadanie pokazuje miłość, do której trzeba dojrzeć, a niepewności rozwiać, bo to one mogą zniszczyć coś pięknego!

Opowiadania są różne, ale łączy je jedno - szczęście, na które w niektórych przypadkach trzeba poczekać, a czasami umyka nam przed nosem. Polecam ten zbiór opowiadań, w którym różnorodność stylów pozwala zatracić się w każdym opowiadaniu!

Informacje dodatkowe o Miłość w pakiecie:

Wydawnictwo: Miasto Książek
Data wydania: 2022-02-14
ISBN: 9788379541935
Dodał/a opinię: Marta Wiczuk

Tagi: rumunia romans antologia rumunia walentynki

Zobacz opinie o książce Miłość w pakiecie

Kup książkę Miłość w pakiecie