Okładka książki - Minecraft. Rocznik 2026

Minecraft. Rocznik 2026

Co działo się w minionym roku w Minecraft? Jakie dodatki powstały? Jakie były rekordy? To tylko nieliczne z pytań, na które znajdziemy odpowiedzi, sięgając po książkę pt.: „Minecraft. Rocznik 2026”. To naprawdę dużo stron pełnych ciekawostek, rad, ciekawych zadań, a nawet historyjek ze świata Minecraft. Znajdziemy w niej między innymi aktualizacje wprowadzone w grze i epickie dodatki, poznasz nowe biomy i dowiesz się więcej o wilkach, będziesz rozwiązywać filmowe łamigłówki, a także będziesz mógł sprawdzić, do którego bohatera jesteś najbardziej podobny i wiele więcej.

Książka jest podzielona na rozdziały, a na samym początku znajdziemy spis treści. To wszystko sprawia, że łatwo się w niej „poruszać” i odnaleźć interesujące nas rzeczy.

Wizualnie według syna książka zachwyca. Duże, kolorowe ilustracje ze świata Minecraft przyciągają wzrok i zachęcają do sięgania po nią.

Okładka twarda i solidna. Dzięki niej książka posłuży długi czas.

Jeśli tak jak ja macie w domu fana Minecraft, ta książka jest obowiązkowa. Ksawery jest nią zachwycony. Zdecydowanie polecamy.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Informacje dodatkowe o Minecraft. Rocznik 2026:

Wydawnictwo: HarperKids
Data wydania: 2025-09-24
Tytuł oryginału: Minecraft Annual 2026
Dodał/a opinię: Anna Kaczor

Tagi: Przewodniki do gier komputerowych dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 8 lat

Zobacz opinie o książce Minecraft. Rocznik 2026

Kup książkę Minecraft. Rocznik 2026

All-New Wolverine II wojna domowa
Okładka ksiązki - All-New Wolverine  II wojna domowa

Po starciu z korporacją Alchemax Genetics Laura i Gabby próbują na nowo poukładać sobie życie. Ich spokój burzą jednak wybuch wojny domowej w społeczności...

Moje projektowanie. Moda
Okładka ksiązki - Moje projektowanie. Moda

Świat mody czeka na Ciebie! Zostań projektantem i twórz niepowtarzalne stylizacje: dobieraj dodatki, wymyślaj wzory i baw się modą! Książka z naklejkami...