Okładka książki - Moc słabości. Z zachwytu nad życiem

Moc słabości. Z zachwytu nad życiem

🌺Takiej lektury było mi potrzeba
W codzienności człowiek potrzebuje słów,które wesprą i dadzą siłę na kolejny dzień.Ta książka jest cudem,który potrafi wzbudzić w czytelniku przetrwanie i chęć do zmagania się z codziennością.Autorka nie krytykuje za działanie młodych mam,tylko rozumie i patrzy z łaskawością,bo opieka z dzieckiem jest naprawdę trudna.Zrozumie to ten,kto to doświadczył lub doświadcza.

🌺Czytając,budziła się moja wewnętrzna siła oraz moc,do pokonywania trudności.Każde słowo,myśl,przykład jest na wagę złota.To cud pokazujący,że jesteśmy tylko ludźmi potrzebującymi wsparcia i opieki.Kocham całym sercem słowa,które przeczytałam.Niejednokrotnie się wzruszyłam,bo często byłam,jestem lub będę w podobnych sytuacjach opisanych w tej powieści.To takie życiowe,obezwładniające i normalne,że serce się ściska.A ja chciałam więcej i więcej!

🌺To nie jest zwykła poradnik warty polecenia.To książka niosąca ze sobą miłość,głębokie myśli i nadzieję z nią płynącą.Z każdą stroną kochamy ją mocniej i uśmiechamy się szerzej.
Takich książek chce więcej na rynku wydawniczym,ponieważ daje czytelnikowi miłość oraz siłę,która potrzebuje każdy z nas.
Nie zastanawiajcie się nad jej przeczytaniem-czytajcie i przekonajcie się,że 15 zawartych opowieści jest zdecydowanie za mało.
Kocham całym sercem i mocno polecam.

Informacje dodatkowe o Moc słabości. Z zachwytu nad życiem:

Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2024-10-23
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Proza lifestyle'owa

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce Moc słabości. Z zachwytu nad życiem

Kup książkę Moc słabości. Z zachwytu nad życiem

Kiedy jesteśmy młodzi, tak bardzo zależy nam na tym, co pomyślą o nas inni. Bywa, że nigdy z tego nie wyrastamy.

Świat kocha szaleńców. I odpłaca się im tym wszystkim, co najlepsze i najpiękniejsze.

Więcej cytatów z tej książki

Dziewczyna z warkoczami
Anna H. Niemczynow0
Okładka ksiązki - Dziewczyna z warkoczami

W życiu nie ma przypadków, wszystko jest przeznaczeniem Paulina, studentka pedagogiki, ma dobry, ciepły dom, wspaniałych rodziców i cudownie zapowiadającą...

Sen na pogodne dni
Anna H. Niemczynow0
Okładka ksiązki - Sen na pogodne dni

Leonie i Helmut są idealnym małżeństwem. Przeżyli wiele lat, planując, że u schyłku życia wrócą do miejsc, które niegdyś należały do ich kraju. Liza przed...