Okładka książki - Na kolanie

Na kolanie

Szukacie przyjemnej, lekkiej lektury, która pozwoli wam miło spędzić popołudnie? A może potrzebujecie takiej książki, do której będzie może zajrzeć każdego dnia, w chwilach smutku ,aby znaleźć powód do uśmiechu?

Książka "Na kolanie" to zbiór felietonów, ukazujących codzienne życie autorki. Przezabawne sytuacje, sploty wydarzeń, rzeczywistość postrzegana z przymrużeniem oka( myślę, że nie jednemu z nas przydałaby się taka umiejętność).
Autorka już od pierwszych stron atakuje czytelnika historiami, które mogłyby posłużyć za scenariusz do kabaretu 😀 widać, że życie pani Izabelli nie szczędzi jej i domownikom przygód wynikających z najzwyklejszych codziennych zajęć.
W kilku opowiadaniach dane jest czytelnikowi spojrzeć na świat oczami kota Ciumka, jego niezwykłe przemyślenia powalają na łopatki 😀 możemy również poczytać historię przygarniecia psa Tornado i jego perypetie, dzięki którym autorka stała się niemalże kultową postacią na osiedlu 😀 Po za treścią godną uwagi, oczywiście nie da się przejść obojętnie obok cudownej okładki, co dla mnie osobiście jest bardzo istotną sprawą przy sieganiu po książkę. Tak więc podsumowując, polecam wam lekturę książki "Na kolanie" z całego serducha, chociażby po to aby dowiedzieć się o prawdziwości słów, że "wszystko w życiu dzieje się po coś, tylko nie od razu wiadomo po co."

Informacje dodatkowe o Na kolanie:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2022-04-07
Dodał/a opinię: czarksiazek

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Na kolanie

Kup książkę Na kolanie

Ktoś mądry kiedyś doszedł do wniosku, że to co jest w życiu najlepsze, jest niezdrowe, niemoralne albo tuczące.

Nie wiem dlaczego, ale zawsze gdy w szkole ktoś coś zmalował, wszyscy w pierwszej kolejności patrzyli na mnie.

Więcej cytatów z tej książki

Kobiety z odzysku. Trudne wybory
Izabella Frączyk0
Okładka ksiązki - Kobiety z odzysku. Trudne wybory

W życiu trzech przyjaciółek - Gośki, Felicji i Zuzy - nareszcie zapanował spokój i każda z nich zdołała w końcu odetchnąć po wydarzeniach, które były...

Pół na pół
Izabella Frączyk0
Okładka ksiązki - Pół na pół

Witaj ponownie na Śnieżnej Grani! Miejscu, gdzie mógłbyś być gościem, a najchętniej pozostałbyś na dłużej... W życiu rodziny Stachowiaków...