Okładka książki - Najgorsze  dopiero nadejdzie

Najgorsze dopiero nadejdzie

Tom 1 cyklu Marek Bener.
Inne wydania:

Dzisiaj będzie o debiucie jednego z moich ulubionych autorów. Tak się jakoś złożyło, że przeczytałam wszystkie książki Roberta Małeckiego a o debiutanckiej powieści troszkę mi się zapomniało 🤭 dobrze, że wydawnictwo wydało książki w nowych pięknych szatach graficznych i tym samym nadarzyła się okazja do nadrobienia zaległości 🖤

Poznajmy Marka Benera, dziennikarza miejskiej gazety, którego życie nie jest kolorowe. Od lat poszukuje on zaginionej żony. Przed nim ostatnie dziennikarskie zadanie, Marek przyjeżdża na teren spalonego domu, w którym jak się okazuje zginął jego dawny znajomy. Przeszłość daje o sobie znać. Dziennikarz zostaje uwikłany w kryminalną zagadkę, w której toczy się walka na śmierć i życie.

W stu procentach muszę zgodzić się z tym co napisał Mariusz Czubaj: "Pełnokrwisty kryminał, porywająca fabuła. To nie może być debiut!".
Ale debiut to jest i to naprawdę bardzo dobry!
Mamy tutaj do czynienia z typowym, trzymającym w napięciu kryminałem, pełnym zwrotów akcji, trupów i krwi. Trudno jest się do czegokolwiek przyczepić, książka idealnie trafiła w mój gust. Przede wszystkim świetnie wykreowany główny bohater, którego polubiłam od pierwszej chwili i kibicowałam mu na każdym jego kroku. Akcja rozgrywa się w niesamowitym tempie, napięcie stale rośnie i nie pozwala oderwać się od czytania. Robert Małecki stworzył naprawdę dobry kryminał z dużą dawką sensacji. Na uwagę zasługuje rownież styl, autor pisze prosto i na temat.
Wielki plus za Dżem❤🖤

Nie wszystko jednak jest takie kolorowe😎 Autor pozostawił mnie z wieloma pytaniami.. Kim jest Szaman ? Co stało się z Agatą? Gdzie jest Weronika ? Co jeszcze czeka Marka ? Na te i wiele innych pytań mam nadzieję, że poznam odpowiedzi w kolejnych częściach.

Gorąco polecam tę książkę wszystkim, którzy lubią mnóstwo akcji, zapewniam że nie będziecie się nudzić 😎

Dziękuję @czwartastronakryminalu za możliwość przeczytania książki 🖤

Informacje dodatkowe o Najgorsze dopiero nadejdzie:

Wydawnictwo: Czwarta Strona
Data wydania: 2016-10-01
ISBN: 978-83-7976-518-8
Dodał/a opinię: Ilona Wolińska

Zobacz opinie o książce Najgorsze dopiero nadejdzie

Kup książkę Najgorsze dopiero nadejdzie