Tytuł: Nasze Portrety
Data premiery: 13.11.2024r.
#współpracareklamowa
#współpracabarterowa
#współpracarecenzencka
"Każdy obraz ma swoją historię, ale najważniejsza jest historia naszej społeczności, która stworzyła to miejsce. Ta galeria i ten wernisaż to nasz wspólny portret"
Śledzimy losy czterech bohaterów, których połączy stara Rzeszowska kamienica. Każdy z nich ma własne problemy i swój własny bagaż doświadczeń.
Autorka stworzyła piękną życiową historię, w której zupełnie obcy sobie ludzie połączył los, miejsce oraz wzajemna życzliwość. Historia, która porusza ważne tematy takie jak, rozstanie, tęsknota, nieporozumienia, hejt, który w dobie internetu jest coraz bardziej popularny.
Ale również daje wiarę w to, że ludzie potrafią jeszcze być względem siebie życzliwi.
Powieść, która zostawia czytelnika z nutą refleksji, a także nastraja pozytywnie, dając wiarę w ludzkie odruchy.
Gorąco polecam.
Dziękuję autorce za zaufanie i egzemplarz recenzencki.
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl
Wydawnictwo: Diamenty
Data wydania: 2024-11-13
booksitsmypassio
Nowa książka autorki przebojowego debiutu Następnym razem Co zrobić, gdy miłość pojawia się, choć wcale jej nie chcemy? Sylwia po studiach przyjeżdża...
Ile razy można się zakochać? Olga rozpoczyna nowy etap w życiu i wyrusza na drugi koniec świata. Zostawiając pensjonat w Bieszczadach, daje się ponieść...