Okładka książki - Nie dotkniesz mnie

Nie dotkniesz mnie

Otrzymujemy historię w której pewna siebie bohaterka nie ulega narzuconym zasadom i nie poddaje się.Tytuł „Nie dotkniesz mnie” ma ogromne znaczenie-i to dosłownie!

🌹Relacja postaci jest jedną wielką walką,która napędzana jest przez przedmiotowe traktowanie.Młody wiek nie odzwierciedla charakteru i poddania się bez walki.Nie widać i nie czuć tej różnicy wieku pomiędzy postaciami!To czyni opowieść bardzo emocjonalną z wieloma zaskakującymi momentami!
🌹Victor od początku mi się nie podobał-tyran bez serca,nie uznający sprzeciwu…miałam ochotę nim potrząsnąć,by wreszcie zacząć rozmawiać,a nie tylko rozkazywał.Bohaterka jest idealna dla niego-postawiła mur od którego się odbił i wreszcie zobaczył na oczy,że nie wszyscy się go boją!

🌹Mamy wspaniałe postacie drugoplanowe,mafię i jej działania w Familiii w świetnej odsłonie oraz szukanie wrogów tworząc niezapomnianą historią łączącą się w jedną całość!Dodając obraz przyjaźni,zdrady i ocalenia rozbudowując fabułę o ważne elementy opowieści.

🌹Powieść składa się z II części,które są istotne w życiu postaci.Pokazują nowe rozdziały z ich życia,w którym zmiany zdecydowanie wyszły na lepsze!Czy mnie one zaskoczyły?-ogromnie i to spowodowało,że jestem oczarowana książką.Potrafiła mnie w odpowiedniej chwili zszokować i dać mnóstwo niezapomnianych chwil!

🌹 „Nie dotkniesz mnie” jest świetną historią z odkrywaniem skrywanej przeszłości mafijnej oraz walki o siebie!
P O L E C A M

Informacje dodatkowe o Nie dotkniesz mnie :

Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2024-07-02
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Nie dotkniesz mnie

Kup książkę Nie dotkniesz mnie

Druga szansa
Roksana Zalewska0
Okładka ksiązki - Druga szansa

Niezwykła propozycja. Niezwykły układ. Niezwykła historia Alexander Muro potrzebuje żony. Nie dlatego, że czuje się samotny. Przystojny i bogaty młody...

Jeden raz
Roksana Zalewska 0
Okładka ksiązki - Jeden raz

Veronica Gathi szuka spokoju i stabilizacji, która w ostatnim czasie uległa sporemu zachwianiu. Po zdradzie męża dochodzi do wniosku, że mężczyźni przynoszą...