🖤🖤🖤RECENZJA🖤🖤🖤
„Ułuda,która dała mi wszystko,co miałem,a teraz zabrała wszystko, co mogłem mieć.Nagość w zamian za ubiór.Sprzedałem się jak dziwka w burdelu.Mogłem mieć wszystko, ale nie potrafiłem odejść”
W życie Tomka vel Jubilera, wkrada się rutyna i ogromny smutek,za sprawą niesamowitej kobiety,która pojawiła się w jego życiu,na krótką,lecz piękną i niezapomnianą chwilę.
Nawet morze pieniędzy i układów, świetnie idące interesy,Czarna, wiernie czekające w luksusowym apartamencie,a nawet Bramkarz i Złotówa-od zawsze oddani przyjaciele,nie są w stanie przywrócić go do normalności z przed dwóch lat i zapomnieć podróż za wschodnią granicę, która,totalnie zmieniła Jubilera, najpierw poruszając w nim emocje i uczucia,które nigdy wcześniej nie były mu znane,by potem zmienić go w kogoś zupełnie innego i utkwić w totalnym letargu.
W jego trzydzieste urodziny, nachodzą go refleksje i wspomnienia,począwszy od samego początku „przyjaźni” z jego niezawodnymi przyjaciółmi, po ten dzień,który zniszczył jego „Ja” i zmienił w żądnego zemsty i prawdy wściekłego samca alfa.
Jednak czasem,poddając się uczuciom,opętani skrajnymi pobudkami,zaślepieni negatywnymi emocjami,możemy nie dostrzec prawdy i źle osądzić sprawę.Jedno jest pewne,za wszystko zawsze odpowiedzialne są kobiety,których w tej części mamy na prawdę dużo.Brunetki, blondynki,niskie,wysokie,młodsze, starsze,skromne,wyuzdane,a łączy je jedno-chęć poczucia w sobie Jubilera,który korzysta z ich wdzięków na każdym kroku,a chwilowa przyjemność,jest tylko marną próbą zapomnienia o tym,co go zżera od środka.Jest szansa, że stary Jubiler powróci jednak jest jedna podstawowa zasada :
„Nie ufaj nikomu,szczególnie jeśli kierują tobą uczucia.Osąd będzie trafny tylko wtedy,kiedy staniesz z boku i wyłączysz emocje.”
Zobaczmy,czy w kolejnymi tomie, uda się Tomkowi, trzymać się tego i jak poradzi sobie z wydarzeniami i zaskakującym,a nawet szokującym zwrotem akcji,którego doświadcza w dniu swoich urodzin.
Jaka gorąca jest ta część 🔥
Poważnie, jest tu tyle gorących i obrazowo opisanych pikantnych i mocno erotycznych momentów,że nie mal czujemy się jakbyśmy byli na miejscu bohaterów.Widać,że Jubiler zna się na rzeczy i potrafi doprowadzić, nie jedną do solidnego orgazmu. Jednak zawsze pozostaje sobą, nie mydli oczu i nie obiecuje gruszek na wierzbie.
Gorąco polecam i po tak zaskakujących wydarzeniach z ostatnich stron, już teraz nie mogę doczekać się kolejnej części!
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2022-01-12
EroticBooksLover
Nawet święta w rodzinie Hamiltonów nie mogą przebiegać normalnie. Rodzinka rodem z piekła powraca w świątecznej odsłonie. Jeszcze więcej intrygi...
Martínez zostawił po sobie wiele niewiadomych. Pewne były jedynie współrzędne - punkt na mapie Meksyku, w którym czekają kolejne niebezpieczeństwa. Jorge...