Okładka książki - Nie zapomnij o mnie

Nie zapomnij o mnie

🌸„Nie zapomnij o mnie” to przepiękna i bolesna zarazem historia o sile miłości i rosnących problemach na jej drodze.
▫Yael to dziewczyna,która ciągle walczy z losem.Marzy o prawdziwej miłości,choć to nie jest łatwe.Poznany Dominic daje i zarazem odbiera jej nadzieję na lepszą przyszłość.
▫Dominic jest zranionym mężczyzną,który nie wierzy w miłość.Na chłodno podchodzi do znajomości z kobietami,dopóki nie poznaje Yael.

🌸Historia bohaterów jest przykładem na to,że jedno spojrzenie,jedna chwila może zmienić cały świat.Mimo różnicy wieku i kilometrów-serce zaczyna czuć a rozum nie potrafi zapomnieć. Każda myśl powraca do tego spojrzenia i momentów,których nie da się zapomnieć.A brak bliskości sprawia,że czuje się samotnym.

🌸Lektura jest bardzo przyjemną i ciepłą opowieścią o nieplanowanej sile miłości,którą pojawiając się nagle zmienia bohaterów i daje im szansę na coś pięknego.Na coś,na co czekali,choć nie wierzyli w to,że mogą poczuć w swym życiu.

🌸Warto wspomnieć o kochanych rodzicach mężczyzny,którzy całym sercem go kochają i w trudnych momentach wspierają i zmuszają do działań.Tacy rodzice to skarb😉

🌸 „Nie zapomnij o mnie” niejednokrotnie rozczuli i wzruszy.Sprawi,że zapomniecie o wszystkim i przeniesiecie się do świata bohaterów,by poznać ich wyboistą drogę do zdobycia miłości.Historia udowodni,że jedno spojrzenie zmieni sposób myślenia i chęć bycia kochanym przez „tą” osobę.
🌸Czytajcie kochani-gorąco polecam📖

Informacje dodatkowe o Nie zapomnij o mnie:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2025-10-21
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: romans

Zobacz opinie o książce Nie zapomnij o mnie

Kup książkę Nie zapomnij o mnie

Soul Tattoo
Natalia Kulpińska0
Okładka ksiązki - Soul Tattoo

Jasmine, dwudziestopięcioletnia tatuażystka, dostaje dość osobliwe zlecenie od niezwykle tajemniczego mężczyzny, który nie chce pokazać twarzy. Z obawy...

Ciebie tu nie ma
Natalia Kulpińska0
Okładka ksiązki - Ciebie tu nie ma

Aria Green, siedemnastoletnia marzycielka, zostaje porzucona przez rodziców, którzy prowadzą gorzką wojnę, wplątując ją w środek burzy. W obliczu tego...