Okładka książki - Niebezpieczny facet

Niebezpieczny facet

„Niebezpieczny facet” to szósty tom z serii Rock Chick. Po mimo, że jeszcze nie czytałam wcześniejszych części, to nie miałam problemu z odnalezieniem się w fabule i wczuciu w wątek, który jest dynamiczny, zaskakujący i intrygujący. Lektura przypadła mi do gustu, fajnie było przenieść się na estradę i wczuć w świat wokalistki Stelli. Jej występy sceniczne, zaangażowanie i pasja w pracy i grze na gitarze jest dla mnie godne podziwu.
Jednak w tej książce poznajemy też bliżej Maca, jego przemyślenia, geniusz i oddanie pracy. Autorka ukazała nam tę opowieść z niezwykle ciekawej perspektywy. Powoli aplikuje nam informacje i niewyjaśnione we wcześniejszych tomach wątki.
Cudowne pióro pisarki mnie ujęło, ogromnie przypadło mi do gustu. Lubię, gdy nie ma zbyt obszernych i zbędnych opisów, są głównie same konkrety i wszystko jest tak przedstawione, że zrozumie to każdy czytelnik. K. Ashley wspaniale dawkuje nam emocje, które potęgują się, gdy zaczytujemy się i poznajemy kolejne tajemnice i przeżycia z przeszłości.
Pewnie ciekawi was zarys fabuły, więc zdradzę odrobinkę. Stella i Mac byli kiedyś parą. Dziewczyna ogromnie przeżyła rozstanie i nie do końca pogodziła się z tym przykrym wydarzeniem. Gdy życie tej utalentowanej muzycznie dziewczyny jest zagrożone, to na nowo wkracza w jej świat pan detektyw. Za wszelką cenę stara się on nie dopuścić by jego ukochanej nic się nie stało. Dlaczego kochający się ludzie ranią się i żyją osobno?
Aby poznać losy tej dwójki zapraszam do sięgnięcia po tę lekturę. Zapewniam, że przeżyjecie duży wstrząs, gdy historia i tajemnice tego faceta zostaną odkryte. Stella również zaskakuje, dokonują się w niej widoczne gołym okiem zmiany, których się zupełnie nie spodziewamy.
Ciekawa jestem potraficie przewidzieć zakończenie, mnie ono trochę zelektryzowało i zdumiało. Na naszą uwagę zasługują genialne dialogi i gorące, pełne namiętności sceny łóżkowe, które przyśpieszyły mój puls i spowodowały skok temperatury otoczenia. Niesamowita lektura nie pozwoliła mi się nudzić i uprzyjemniła moje ostatnie wakacyjne dni. Polecam oraz zachęcam do przeczytania. Uważam, że ta powieść zagości w waszych sercach.

Informacje dodatkowe o Niebezpieczny facet:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2021-08-25
Tytuł oryginału: Reckoning
Dodał/a opinię: Izabela Hebda

Tagi: Romans erotyczny bóg

Zobacz opinie o książce Niebezpieczny facet

Kup książkę Niebezpieczny facet

Zmysłowy anioł stróż
Kristen Ashley0
Okładka ksiązki - Zmysłowy anioł stróż

Jet MacAlister ukrywa pewien sekret. Eddie Chavez ma chętkę na romans z Jet (nie trzeba wspominać, że przy okazji Eddie jest bardzo seksownym facetem)...

Taniec zmysłów
Kristen Ashley0
Okładka ksiązki - Taniec zmysłów

DWOJE LUDZI ROZDZIELONYCH PRZEZ LOS... Po bolesnej stracie Cady Moreland przyjeżdża do Magdalene, aby rozpocząć kolejny rozdział w swoim życiu. Rozdział...