Tytuł: Nieobliczalny. W&L&C Media Tom II.
Autor: Karolina Wilczęga
Wydawnictwo KD Wilczęga
Data premiery: 19.11.2024r
#współpracareklamowa
#współpracabarterowa
#współpracarecenzencka
"Czasami twój świat musi się zawalić, abyś wstał i z nową energią ponownie ruszył go budować, ale tym razem na własnych zasadach."
"Nieobliczalny" to drugi tom serii
W&L&C Media. Tym razem poznajemy historię Trevora. Autorka wykreowała silne charaktery, które wiele w życiu przeszły, niosąc swój własny bagaż doświadczenia bólu i cierpienia. Los postawił na drodze Trevora panią psycholog pełną empatii i ciepła, która jest przeciwieństwem bezwzględnego i chłodnego prezesa korporacji.
Historia, która wciąga w fabułę, a świat W&L&C Media, który autorka stworzyła w szczegółowy sposób, dodaje historii głębi, a czytelnik nie może oderwać się od lektury. W historii poruszane są również tematy traumy oraz walka z własnymi demonami.
Autorka stworzyła historię, pełną emocji i intrygujących bohaterów. Historia o sile miłości i wewnętrznej walce oraz o podejmowaniu trudnych decyzji.
Powieść, która wciągnęła mnie od pierwszej strony, licząca ponad 400 stron i nadal pozostawiająca niedosyt. Z niecierpliwością czekam na kolejny tom, kolejnego z prezesów W&L&C Media.
Gorąco polecam.
Dziękuję autorce i wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2024-11-19
booksitsmypassio
Uczucia Sophii zostały wystawione na ciężką próbę. Max złamał jej serce, wybierając inną kobietę. Po poznaniu prawdy mężczyzna odnajduje Sophię i pragnie...