Okładka książki - Niewinna Brzoskwinia

Niewinna Brzoskwinia

🍑„Niewinna brzoskwiniowa” to gorąca historia z motywem swingerskim i propozycji trójkąta miłosnego w nudnym małżeństwie.Propozycja,która rozpoczyna zmiany w życiu bohaterów i poczucia tego,co w życiu jest ważne i co warto porzucić,aby zyskać coś wartościowego.Propozycji,która doprowadzi do zawirowań w świecie postaci rozpoczynając szereg decyzji zaskakując ogromnie czytelnika.

🍑Opowieść pokazuje,że skrywane pragnienia i
pokazanie ich bliskiej osobie może zmienić wszystko.To daje szansę,by życie po trzydziestce zawsze można zmienić i nigdy nie pozwolić sobie na dyktowanie zmian,gdy ich nie akceptujemy.Warto nie bać się zawalczyć o siebie i przyszłość,która może dać spełnienie i to,czego się szukało przez całe życie.

🍑„Niewinna brzoskwiniowa” to elektryzująca opowieść o odkrywaniu siebie i szansie na ponowną miłość,która może być tą najpiękniejszą.To również powieść o źle wypowiedzianych słowach i poniesieniu konsekwencji za nie.
🍑Cudowna historia z którą spędza się niezwykle miły wieczór.Gorąco polecam📖

Informacje dodatkowe o Niewinna Brzoskwinia:

Kup książkę Niewinna Brzoskwinia

Niewinna brzoskwinia
Laura Koch0
Okładka ksiązki - Niewinna brzoskwinia

Julita jest dojrzałą kobietą, wiedzie ustabilizowane życie, a przynajmniej takie, które nie powinno już zanadto zmienić obranego kursu. W wieku trzydziestu...