Okładka książki - Niewinna Brzoskwinia

Niewinna Brzoskwinia

Nie spodziewałam się, że „Niewinna brzoskwinia” tak mnie wciągnie. Zaczynając czytać książkę, byłam pewna, że to będzie typowy romans erotyczny, gdzie głównie będą dominować intymne opisy, a fabuła będzie czymś pobocznym. Jednak tak nie było, na początku faktycznie było mocno erotycznie, ale scena była opisana ze smakiem. Później jednak zaczęła rozkręcać się cała historia, która ukazała nam bohaterów, ich motywy, uczucia, walkę o miłość.
Opowieść poznajemy z punktu głównych bohaterów Julity i Thorstena, więc możemy poznać dwie różne perspektywy wydarzeń i śledzić ich przemyślenia.
Ta powieść jest o odkrywaniu siebie i swoich pragnień, o tym że nie zawsze powinniśmy na siłę uszczęśliwiać swojego partnera, że trzeba walczyć o siebie i iść do przodu.
W związku dwie osoby muszą chcieć tego samego, bo inaczej nigdy nie będziemy szczęśliwi, a Karol mąż Julity chciał by ona wbrew sobie spełniała jego erotyczne zachcianki, które jednak większość kobiet by zszokowały. Nic na siłę się nie uda.
Autorka wciągnęła mnie w zawiłe relacje bohaterów i chociaż zachowanie Julity nieraz było dla mnie niezrozumiałe to dzięki temu akcja w książce nabierała tempa i rumieńców.
Powieść jest napisana lekko, więc dobrze się ją czyta.
Zachęcam do przeczytania książki, bo choć zawiera elementy erotyczne, nie są jej istotą, a fabuła mnie wciągnęła, więc może i Wam się spodoba.

Informacje dodatkowe o Niewinna Brzoskwinia:

Kup książkę Niewinna Brzoskwinia

Niewinna brzoskwinia
Laura Koch0
Okładka ksiązki - Niewinna brzoskwinia

Julita jest dojrzałą kobietą, wiedzie ustabilizowane życie, a przynajmniej takie, które nie powinno już zanadto zmienić obranego kursu. W wieku trzydziestu...