Okładka książki - Nieznana

Autor: A. November

Data premiery: 10.03.2025r.

#współpracareklamowa

#współpracapatronacka

Ebook dostępny jest na Legimi i EmpikGo.

"Wtuliłam głowę w jego klatkę i poleciały mi łzy. Trzymał mnie tak przez chwilę, a ja

wdychałam jego zapach. Był mój. Już nie byłam sama i już nie byłam nikomu nieznana. "

Autorka stworzyła historię pełną emocji, brutalności, trudnych tematów i nieprzewidywalnych zwrotów akcji, od której ciężko się oderwać.

Historia, która zburzy mur obronny i tama łez puści, uświadamiając, że takie procedery jak, handel ludźmi, przemoc seksualna czy zniewolenie, dzieją się w prawdziwym życiu.

Dobrze wykreowani bohaterowie, świetna, przemyślana fabuła, dynamiczna akcja i wątek romantyczny w tle - to co tworzy historię idealną. Dla fanów histori z elementami thrillera, sensacji oraz dramatem psychologicznym pozycja obowiązkowa.

Gorąco polecam.

Dziękuję autorce za zaufanie i możliwość patronowania tej wspaniałej historii.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze

Informacje dodatkowe o Nieznana:

Kup książkę Nieznana

Ucieczka
A. November0
Okładka ksiązki - Ucieczka

W dniu, w którym Skylar dowiaduje się, że ojciec postanawia wydać ją za znienawidzonego mężczyznę, nie siedzi z założonymi rękoma, zaczyna działać. Jedynym...

Obłęd
A. November0
Okładka ksiązki -  Obłęd

Wspomnienia mogą kształtować przyszłość. Tylko czy można być pewnym, że są prawdziwe? Koszmarne wydarzenia sprzed dwunastu lat odcisnęły swoje piętno...

Opad
Opad