Okładka książki - Nieznośny narcyz

Nieznośny narcyz

Tom 4 cyklu Bracia Miles

„NIEZNOŚNY NARCYZ” to historia pokazująca,że pieniądze szczęścia nie dają.Często przez nie mamy obok siebie nieszczere osoby,chcące czerpać z tego korzyści.O tym przekonuje się Christopher,który w swoim bogactwie zatracił się.Ma wszystko,a tak naprawdę jest samotny.Spontaniczna samotna podróż powoduje,że widzi jak wygląda prawdziwe życie,które jest pełne wyzwań i porażek.Jego wzloty,zabawa i porażki są zabawne.Można się znakomicie bawić poznawać jego zmagania z codziennością.Otwiera on oczy i zaczyna powolutku dostrzegać innych.

🧡Powieść ukazuje różnice pomiędzy bogatymi osobami,a tymi dla których pieniądze są dodatkiem do życia.Bez nich można być szczęśliwym i cieszyć się z najmniejszych rzeczy. Ogromnie wkręciła mnie taka różnica bohaterów.Są z pozoru zupełnie inni,a jednak krok po kroczku odkrywają siebie i pozwalają się poznać.

🧡Widziałam nieprzychylne opinie do tej książki i jestem rozczarowana odbiorem tej książki.Dla mnie jest to bardzo ciekawa,różnorodna i pełna emocji historia,która w swojej niespełna sześciuset stronicowej powieści pozwala czytelnikowi zobaczyć jak bohaterowie zmieniają się,analizują życie i uczą się nowego uczucia,które zrodziło się z prawdziwej przyjaźni. Możemy z nimi podróżować,być z nimi na spotkaniach rodzinnych bądź zobaczyć chęć pomocy spotkanemu przyjacielowi,który będąc w beznadziejnej sytuacji jest pełny życia.
🧡Parę absurdów w tej historii nie powoduje,że to coś złego i zniechęca do czytania-wręcz odwrotnie.Ukazuje mocne emocje i dorosłe decyzje,które łatwo nie przychodzą.Każdy z braci Miles jest inny i każdy ma swoją-cudowną historię,którą kocham na równi.Są wsparciem i zawsze znajdą dla siebie czas.

🧡„Nieznośny Narcyz” jest opowieścią o uczeniu się czym jest miłość,bliskość z tą jedną osobą oraz pójście na kompromis,gdy sytuacja jest beznadziejna.
🧡Mnie zachwyciła historia kolejnego brata Miles i z czystym sumieniem bardzo wam ją polecam.

Informacje dodatkowe o Nieznośny narcyz:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2024-10-01
ISBN: 9788383205977
Tytuł oryginału: The Do-Over
Język oryginału: angielski
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Nieznośny narcyz

Kup książkę Nieznośny narcyz

Pan Spencer
T.L. Swan0
Okładka ksiązki - Pan Spencer

Drugi tom serii „Mr” bestsellerowej zagranicznej autorki! Kiedy Charlotte zobaczyła na imprezie Spencera Jonesa, wiedziała, że wpadła w kłopoty...

Mężczyzna z przeszłości
T.L. Swan0
Okładka ksiązki - Mężczyzna z przeszłości

Jednotomowa historia autorki bestsellerowej serii „Bracia Miles”. Ben Statham i Bridget Marx poznali się pięć lat temu, kiedy on był ochroniarzem...

Opad
Opad