"Niezwykła miłość" to książka o miłości, która pojawia się niespodziewanie. Czasami wystarczy jedno spotkanie, jedno spojrzenie w oczy, aby nasze życie wywróciło się do góry nogami.
"Jeszcze w tedy nie wiedzieli, że cena za ten pocałunek będzie wysoka".
Taka właśnie miłość przytrafi się Hani, której narzeczony złamał serce. Siostra chcąc pomóc Hani, zabiera ją na imprezę. I tam dziewczyna poznaje Bartosza, z którym od razu złapie wspólny język. Jak się później okaże, chłopak ma ciężko chorą narzeczoną.
Krystyna Mirek to autorka życiowych powieści. Czytając jej książki utożsamiamy się z bohaterami. Autorka przekazuje nam trudne tematy, a jednocześnie bardzo autentyczne, niosące nadzieję.
"Niezwykła miłość" to książka, która pokazuje, że w życiu często trzeba kierować się sercem, a nie zawsze rozumiem.
Od razu polubiłam każdego z bohaterów, poza małym wyjątkiem, bo nie zabraknie tu czarnego charakteru.
Polecam wszystkim najnowszą książkę autorki.
Wydawnictwo: Luna
Data wydania: 2022-02-09
monikaswiatek
Święta to czas cudów. Ale czy prawda też może być cudem? Amelia Diamond - znana aktorka, prywatnie Sylwia Nowak - stworzyła życie, o jakim marzy wiele...
Gdy przeszłość powraca w najmniej oczekiwanych chwilach... Dominik Podhorski stracił naprawdę wiele - dom, matkę, ojca i brata. Musiał uciekać z rodzinnego...